Púder Nélkül

2010.07.14. 09:00

J.Lo és Inna divatos trikiniben feszít - Neked milyen fürdőruha áll jól?

Tombol a nyár, elkezdődtek a leárazások, a boltokban pedig még mindig ott sorakoznak a legdivatosabb fürdőruhák. Alaktól függően mindenkinek más fazon áll jól, így nem feltétlenül akkor leszünk a legcsinosabbak, ha a legdivatosabbat vesszük fel. Melyiket válasszuk: egyrészes, bikini, trikini vagy tankini?

Vas Népe

Az egyik legfontosabb idei irányzat az 50-es 60-as éveket idéző csőmelltartó, amit különleges pántmegoldásokkal és mellhuzalokkal dobtak fel - írja a zalaihirlap.hu. De ne feledkezzünk meg az alsókról sem. Az oldalt megkötős fazon a legnőiesebb, de óvatosnak kell lenni vele, és bizony dupla csomót kötni rá. A klasszikus bugyit vagy rövid sortot a szégyenlősebbek választják, azt azonban semmiképp se felejtsük el, hogy bár a sort nagyon trendi és vagány, mégis szélesíti egy kicsit a csípőt, tehát vékony lányokon áll igazán jól. Bár a fehérnemű piacon szinte egyeduralkodóként hódít a tanga, vízpartra vagy medence mellé mégsem ideális viselet, inkább csak napozáshoz vegyük fel.

Ne gondoljuk, hogy a vékony, sportos alkatú lányok könnyű helyzetben vannak, de az biztos: ívelt kivágású bikinivel vagy még inkább trikinivel (vékony pánt köti össze a bikini alsó és felső részét) hangsúlyozhatják a csípőjüket és derekukat. Színes és minél mintásabb legyen a választott anyag, ami nőies idomokat varázsol. Nyakba köthető szivacsos melltartóval és övvel ellátott bugyival tökéletes lehet a választás.

Mi legyen, ha több a kiló? - Kattintson ide és a zalaihirlap.hu-n további tanácsokat olvashat!

Trikini

Hogy mi az a trikini? Sokan látták, hordják már ezt a fazont, csak a nevét nem tudják. A trikini tulajdonképp átmenet a bikini és az egyrészes fürdőruha között. Az alsó és a felső részét egy-egy rafinált megoldással kötötték össze a tervezők: általában egy a hastól a mellrész felé vékonyodó pánttal.

Az ötletes megoldású trikini nyújtja az alakot, kiemeli a szép hasat, ezért többnyire jó alakú lányoknak ajánlott. Mégegy nagy hátránya ezeknek a daraboknak, hogy nem lehet bennük egyenletesen lebarnulni.

A teltebb lányok örömére, akad a trikinik között olyan darab is, melynek az alsót és felsőt összekötő pántja szélesebb és kicsit leszorítja, eltakarja a pocakot, így a megfelelő mintát és fazont választva akár ők is viselhetik ezt a divatos darabot.

 

Inna, a népszerű, tökéletes alakú énekesnő legújabb klipjében kétfajta trikiniben feszít. Irigylésre méltó darabok, nézzék meg őket!

 

Tankini:

A tankini egy olyan kétrészes fürdőruha, mely egyrészesnek tűnik, mivel az alsó és a trikószerű felső része a csípő vonala felett találkozik. A teltebb lányok és nők körében kifejezetten keresett darab, mert ápol és eltakar. Kismamáknak is kiváló, kényelmes viselet lehet.

A tankiniben  valamivel szabadabbnak érezhetjük magunkat, mint az egyrészes, szoros fürdőruhában, viszont nem kell annyit megmutatnunk magunkból - pláne a hasunkból -, mint egy bikiniben.

Mint mindennek, a tankininek is van hátránya: könnyen felcsúszik, mert a felső rész alja gyakran nem gumírozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!