Púder Nélkül

2011.04.18. 06:04

Judy lezárta a Groovehouse-os éveket

Nem voltam sosem az a „feladós” típus - mondja Kiss Judit, azaz Judy, a Groovehouse egykori énekese, aki már többször is bebizonyította, hihetetlen akaraterővel rendelkezik, életigenlése figyelemreméltó. Magánéletéről, terveiről, nőisségről is kérdeztük az énekesnőt.

Szabados Judit


A balesete, majd a válása és új kapcsolata kapcsán is több pletyka kapott szárnyra, a felhajtás sokszor megviselte Judyt, de úgy érzi, régen rosszabbul érintette a magánélete körüli felhajtás, mint most. - Ma már kevésbé foglalkozom a negatív cikkekkel, írásokkal. Régen mindig meg akartam magyarázni mindent, és szerettem volna ha mindenki tudja az igazságot rólam. Most is nagyon nagy az igazságérzetem, de már átlapozom azokat a cikkeket, amik nem építik az életem – meséli az énkes.

A külső szemlélő, aki követi a karrierjét elképesztő életigenlést és akaraterőt láthat benne. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon súlyos autóbalesete változtatta meg az életét, és kényszerítette rá erre a harcos szellemre, amit az életért vív.
- Mindig is ilyen voltam – mondja határozottan. Én úgy gondolom, inkább a balesetnél mutatkozott meg a legjobban a kitartásom. Nyilván ez nagyobb akaraterőt igényelt. Talán mondhatom azt, hogy akkor szembesültem én is azzal, hogy mekkora akaraterővel rendelkezem. Ezeket a dolgokat kihívásként fogom fel! Nem voltam sosem az a „feladós” típus – mondja mosolyogva.

Ha kikapcsolódásra vágyik, beiktat egy kis „embermentes” sétát a kutyákkal a Duna parton, de egy romantikus nap kettesben a kedvesével is feltölti energiával.
Érdeklik az alternatív gyógymódok is, depressziója kapcsán kineziológushoz fordult. Nekem bevált – mondja.
- Nagyon érdekel az agykontroll, a meditáció is, elég sűrűn alkalmazom is. Pár éve el is végeztem az agykontroll tanfolyamot, szívesen mennék újból egy ismétlőre. Nagyon hasznos „találmány” – véli az énekesnő.

- Ami pedig a mozgást illeti, legjobb barátnőm Gabi, aerobik oktató, és az ő óráira járok, vagy Rubint Réka DVD-ire mozgok nap mint nap. Most, hogy jó idő van, már lehet a Duna parton is futni a kutyákkal. Próbálok egészségesen élni, az update étrend szerint táplálkozom – mondja.

Külön gondot fordít a sminkelésre is. Köztudott, hogy a balesete után különösen fontossá vált ez számára, hisz nagy részben az arca sérült. - Így természetesen szükséges az összhanghoz a szép smink, a jó megjelenés,  mivel szerintem ez is része a szakmánknak! Persze, ezek a baleset előtt is fontosak voltak számomra, hiszen nőből vagyok – mondja határozott mosollyal.

A legújabb irányzatokat csak részben követi, legyen szó öltözködésről, vagy sminkelésről. - Mivel a termetem eléggé meghatározza, hogy az épp aktuális divat jól áll e vagy sem, így sokszor szelektálnom kell. 155 centiméter magas vagyok, így vannak olyan divatirányzatok, amiket nem nekünk alacsony nőknek találtak ki! De igenis szeretem a divatot.

Igyekszik megtalálni a balanszot a karrier és a magánélet között is, hogy egyik se menjen a másik rovására.
- Természetesen mindig megvannak az épp aktuális sorrendek az életemben, mikor mire kell jobban koncentrálnom, és mit kell előtérbe helyeznem elsőnek.

Most nagyon fontos a szólókarrierem, a lemezem, hiszen szeretnék saját magamnak is  bizonyítani. Épp most jelenik meg az első saját dalom Soha nem késő címmel. Ez egy igazán lendületes, pörgős szám, komoly mondanivalóval megfűszerezve. A változásról szól, arról, hogy merjünk változtatni bármin az életünkben ha úgy érezzük, valami nem az igazi. Egy életünk van, tegyük azt boldoggá!

- Szerencsére Balázs is támogat mindenben, mert pontosan tudja, hogy mit jelent számomra a zene! Ettől még a kapcsolatunk (is) tud szárnyalni – mondja határozottan Judy, aki úgy érzi, ez az év most az övé lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!