Púder Nélkül

2010.07.19. 12:32

Justin Bieber: Baby - A szemtelenül fiatal és jóképű srác az élen

Lady Gagát megelőzve Justin Bieber Baby című klipje 246 millió találattal a legnézettebb YouTube-videó lett. A jelenleg 16 éves énekest máris a következő Justin Timberlake-ként emlegetik.

Vas Népe

" target="_blank">Lady Gaga Bad Romance videója 245,6 millió nézővel a második helyre szorult - derül ki a videomegosztó múlt heti statisztikáiból.

A 16 éves kanadai születésű tehetség jelenleg az Egyesült Államokban turnézik a My World 2.0 című lemezét népszerűsítve. Bieber twitteres üzenetben köszönte meg rajongóinak, hogy az első lehetett, hozzátéve, hogy szerinte Lady Gaga nagyszerű művész, akit nagy tiszteletben tart, és akinek a videója is hihetetlenül jó. (Lady Gaga ezúttal ugyan a második helyre szorult, viszont nemrégiben Obamát körözte le a facebookon.)

Ide kattintva megnézheti a Baby című videoklipet!

A jelenleg 16 éves énekest máris a következő Justin Timberlake-ként emlegetik. Justin Bieber legfrissebb slágereit, a One Time és a Baby című dalokat a magyarországi rádióadók és televíziós csatornák is folyamatosan játsszák.

Justin Drew Bieber

(Startford, Ontario, Kanada, 1994. március 1.) kanadai pop / R&B énekes

12 évesen 2. helyezést ért el egy Stratfordi tehetségkutatón. Autodidakta módon tanult meg gitározni, zongorázni, dobolni és trombitálni. 2007 végétől különböző videókat töltött fel a YouTube-ra. Itt fedezte fel Usher, aki szerződést ajánlott neki az Island Records-nál - írja a Wikipédia.

Első dala 2009. július 7-én jelent meg a One Time néven. Ezt három kislemez követte 2009. október 6-án jelent meg a One Less Lonely Girl néven, majd 2009. október 26-án jelent meg Love Me néven. 2009. november 3-án jelent meg a Favorite Girl című kislemeze. 2009. november 17-én megjelent a My World című album első része a második részét 2010 március 23-án adták ki. Első kislemeze, a One Time előkelő helyeken végzett különböző zenei ranglistákon.

Taylor Swift 2009-es Fearless turnéján is részt vett. Már Justin Timberlake utódjaként emlegeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!