Púder Nélkül

2014.10.15. 12:37

Kell egy bokacsizma

A bokacsizmák állnak az idei őszi-téli szezonban a fókuszban. Kombinálható csőfarmerrel vagy sötét harisnyával így a lábak karcsúbbnak és hosszabbnak tűnnek.

– A körömcipők téli megfelelője a bokacsizma. Mindenképp jó befektetésnek bizonyul egy jó minőségű modell beszerzése. Még egy hétköznapibb szettet is feldob egy igényes lábbeli, nem beszélve az egész napos kényelemről – tudjuk meg Hábetler Zoltán divatcipő üzlet tulajdonostól. – A formák nagyon változatosak. Továbbra is hódít a gömbölyű orrú fazon vastagabb sarokkal. A nagy visszatérő idén ősszel a hegyes orr tűsarokkal. Igazán nőies és extravagáns megjelenést biztosít viselőjének. Természetesen a lapos talpú csizmák továbbra is hódítanak, a kényelemre vágyó hölgyek örömére. Az anyaga velúr vagy bőr, esetleg lakkbőr amely anyagának köszönhetően luxust idéző viselet. Fekete szín arany kiegészítővel biztos befutó. Színesebb ruhatárhoz egy barna velúr is jó választás lehet. Ha valaki valami különlegesre vágyik egy piros színű bokacsizmával teheti különlegessé fekete ruhatárát. Választhatunk egyszerűbb modellt, de találunk csatokkal patentekkel vagy zipzárakkal gazdagon ellátott darabokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!