Púder Nélkül

2011.03.09. 09:41

Kiss Ramóna mesebeli esküvőket szervez

Kevesen tudják, hogy a Barátok Közt sztárja nem csak a stúdióban, hanem az üzleti életben is sikeres. Kiss Ramóna már jóideje esküvőszervezőként is tevékenykedik a színészi munkái mellett, ami egyáltalán nem véletlen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 "Esküvő és rendezvényszervező céget üzemeltetek egy nagyon jó barátnőm segítségével. Hál' istennek már volt jópár esküvőnk, ami sikeresen lezajlott, úgyhogy menyasszonyok, jelentkezzetek!" - nevet fel a tabutv.hu videójában a színésznő. A Barátok Közt Zsófija szerint az esküvőszervezés egyáltalán nem luxuscikk, hiszen semmilyen plusz költségbe sem kerül a megrendelőiknek.

"Az esküvőszervezőnek a fiatal pár egy forintot nem fizet. Ebben pont az a lényeg, hogy kvázi ingyen dolgozunk és a szolgáltatóktól kapunk pénzt, de minden szolgáltatóval úgy egyezünk meg, hogy én is ugyanannyiért szolgáltatok rajta keresztül, mint ha valaki bemegy magánemberként. Mi csak megkönnyítjük a párok dolgát és időt spórolunk meg nekik..." - mesél a munkájáról Kiss Ramóna a Tabu Tv riporterének, aki szerint az összes mai menyasszony úgy akar férjhez menni, mint a mesében Hamupipőke.

Ramóna egyébként nem csak mások esküvőjét tervezi, már a sajátjáról is vannak elképzelései. "Egyetlen egy dologban vagyok biztos, aztán lehet, hogy ez sem fog összejönni... nyáron szeretném majd az esküvőmet tartani, ha egyáltalán lesz. Mindegy, hogy hányan vannak, a lényeg, hogy azok az emberek legyenek ott, akiket szeretek és akikkel reggel hatig táncolhatok az asztalon. Előtte viszont aláiratok minden vendéggel egy szerződést, hogy reggel hat előtt nem mehetnek el, mert különben önköltségen jöttek el, úgyhogy ki kell fizetni a rájuk eső részt!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!