Púder Nélkül

2011.04.12. 13:09

Különlegességek Varga Viktor és barátnője otthonában

A kis házi stúdióm a mindenem, azt fejlesztem, építgetem, hogy minél jobb zenéket tudjak készíteni – meséli Varga Viktor, aki otthonában mesebeli hangulatot igyekszik teremteni.

Szabados Judit

Bár csak februárban költözött be, máris otthonossá tette barátnőjével közös lakásukat Varga Viktor.
 – Pár nap elég volt hozzá, hogy minden a helyére kerüljön – meséli a Csillag születik énekese. Természetesen az első, aminek helyet kellett találnia, az a házi stúdió volt.
– Kipakoltam a konyhaasztalt és a székeket, a helyükre került a kis stúdió, zongorával. Ez az én mindenem, fejlesztem, építgetem, hogy minél jobb zenéket tudjak készíteni. Most vettem egy új szintetizátort is. A stúdió egybe van kötve a konyhával, így amíg a barátnőm mosogat vagy vacsorát készít, én zenélek neki, zongorázok, énekelek.
Vagyis én adom a zenét és a szeretetet, de ahhoz egyáltalán nincs ambícióm, hogy takarítsak – mondja Viktor.
 – Magam után persze mindig elpakolok, takarítás szempontjából olyan vagyok, mintha ott se lennék, nem hagyok rumlit magam után – magyarázkodik az énekes. Főzni viszont Viktor is szokott, vagy legalábbis olykor tüsténkedni a konyhában, azt mondja, isteni avokádósalátát tud készíteni, de a szakácstudománya ennyiben ki is merül.

A lakás díszítéséhez, egyedivé tételéhez Viktor barátnőjének régi kincseit is felhasználta. – A dédnagymamája tükréből amolyan mesebeli kaput készítettem, a legyezőjéből lámpaernyő készült, ami gyönyörűen szórja a fényt. A hálószobába az ágy fölé vörös baldachin került, ami remekül megalapozza a hangulatot – mondja kaján vigyorral Viktor. Az énekes mindent maga talált ki, egy-egy bútordarab kivitelezésében édesapja segítségét kérte.
– Most hétvégén is hazamentem Békéscsabára, egy bárasztalt készítettünk a barátnőm születésnapjára. Az asztalt tartó lábak egy régi ház gerendáiból készültek, édesapámmal közösen készítettük, fantasztikusan néz ki. Csabán családi házban lakunk, van egy műhely is hozzá, sok mindent készítettünk már itt, bár én a legtöbb géphez nem értek, amikhez édesapám igen, így ilyenkor csak figyelem, ha pedig tudok, segítek is – mondja.

Viktor megrögzött környezetvédő is, ami otthonába lépve rögtön szembe is tűnik. – Természetesen mindig áramtalanítom azokat a készülékeket, amik épp nincsenek használatban, szelektíven gyűjtöm a szemetet és keveset használom a villanyt is – magyarázza. – Ritkán használjuk a lámpákat, inkább gyertyafény mellett töltjük az estéket, ami így sokkal hangulatosabb is. Tévénk nincs, így az sem fogyaszt áramot. Ez nem azt jelenti, hogy tévéellenes vagyok, egyszerűen nem használom, nincs szükségem arra, hogy lehúzzanak érzelmileg a sok szörnyűséggel, nem követem a híreket. Ami érdekel, azt az interneten nézem meg, a legtöbb műsor, ami leköt, az felkerül a tévécsatornák honlapjaira is. A tehetségkutatókat mindig megnézem, figyelemmel követem a konkurenciát – mondja nevetve Viktor.

Ami a különlegességeket illeti, több tucat van belőle a lakásban, ezeknek jó részét a bolhapiacokról szerzi be.
– Szeretem a régiségeket, az érdekességeket, van egy cilinderem, ami központi helyre került a lakásban, illetve most szereztem be egy nagyon régi repülős fejhallgatót, ami szintén a lakás dísze lett. A lakberendezés csak annyiban érdekel, hogy szeretek szép környezetben élni, rengeteg ötletem van, amivel színessé, izgalmassá tehetőek a terek – véli a kifejezetten jó ízléssel megáldott énekes.

Viktorról köztudott, hogy kedveli a szép dolgokat, és szeret tervezni, a közelmúltban néhány extrém esküvői ruhát is megálmodott. Barátnőjével nemcsak otthonuk kialakításában, hanem öltözködési stílusban is egyetértenek. Viktor, a Csillag születik egykori felfedezettje elárulta, legújabb, Jól van ez című számának klipjéhez rengeteget castingolt, hogy megtalálja a megfelelő hölgyet, mígnem rájött, a barátnője lenne a legalkalmasabb a feladatra.
– Szvinges szám, próbáltuk ellene menni a berögződéseknek, és ahelyett, hogy öltönyben énekelnék, egy mókás alapot adtunk a klipnek – meséli az énekes.

Szerző: Szabados Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!