Púder Nélkül

2011.07.06. 13:22

Kutyát kertes házba

Egy napközis tábor diákjait látogatta meg minap Vastag Csaba, Vastag Tamás, Keresztes Ildikó énekes, Fábián Anita színésznő, és Tornóczky Anita műsorvezető: az Állatvédőrség Cerberos munkacsoportjával karöltve a felelősségteljes állattartásra kívánták felhívni a gyerekek figyelmét.

Matolcsi Renáta

A tiszteletbeli sztároktatók terápiás kutyák bevonásával adtak választ a gyerkőcöknek a kutyatartással, balesetvédelemmel és a kutyatámadások megelőzésével kapcsolatos kérdésekre.

- Sok gyereknek álma egy kiskutya, azonban a felkészületlen gazdik a kezdeti lelkesedés után gyakran elhanyagolják kedvencüket, akik előfordul, hogy az utcán végzik. Örülök ennek a programnak, mert így a gyerekek már egészen pici korukban megtanulják, hogy a kutya nemcsak „játékszer”, hanem hatalmas felelősség - mondta Fábián Anita a
Jóban Rosszban színésznője, aki 6 éves lányával, Pipivel érkezett az eseményre.
Keresztes Ildikó szintén szívén viseli az ebek sorsát. -Nekem is volt egy kis tacskó kutyám, aki tavaly decemberben elpusztult. A mai napig nem hevertem ki az elvesztését. Szerintem kell még egy kis idő, de ha lelkileg is kész állok rá, és kertes házba költözöm, mindenképpen menhelyi kutyusukat veszek magamhoz – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!