Púder Nélkül

2010.11.18. 06:48

Laky Zsuzsi babát vár - Fényterápiára és kismamajógára is jár

A közelmúltban arról számoltunk be, hogy a 2000-ben Zala Szépének választott Laky Zsuzsinak bekötötték a fejét. Azóta kiderült, hogy Dietz-Laky Zsuzsi már négy hónapja várandós.

Benedek Bálint

- Az első baba érkezését jövőre tervezzük, és itt nem is állunk meg. Három gyermeket szeretnénk, akikkel hosszú, boldog életre rendezkednénk be - e gondolattal zárta akkor a beszélgetést a fiatal ara.

Már akkor sem állított valótlant, mindössze teljesen biztos akart lenni a dolgában. Szerinte, ha a fogantatástól számított három hónapban nem történik semmi, akkor minden rendben lesz.

- Az esküvő szervezése közben derült ki, hogy babát várok - mondta Dietz-Laky Zsuzsi, akivel telefonon beszélgettünk. - Mivel akkor még nem mutatkozott semmi jele, vártunk a bejelentéssel. Zsuzsi elmondta: tudatosan készült a terhességre, a harcművészetet is visszafogta, és a dohányzásról is leszokott.

Zsuzsinak arany élete van, hiszen férje, Dietz Gusztáv már most odaadó apaként viselkedik, feleségét minden földi jóval ellátja.

- Sokat sétálok, fényterápiára, kismamajógára is járok, s napi három étkezéssel ügyelek arra, hogy a baba szépen fejlődjön - folytatta a 26 éves szépség. - Nem híztam el, de számomra sokkal fontosabb a bennem fejlődő apróság. Akiről az orvos 95 százalékban állítja, hogy kislány. Ha ez igaz, akkor a március végére érkező baba a Lili nevet kapja. Ettől függetlenül természetesen fiú fogadására is felkészültek a szülők, ebben az esetben a Bulcsú és a Botond nevek közül választanak.
– Remélem, a Halak helyett a Kos csillagjegyben látja meg a napvilágot, hiszen az erős akaratra szüksége lesz az életben - tette hozzá Dietz-Laky Zsuzsi.
- Persze ez részletkérdés, a lényeg, hogy egészséges baba legyen!

 S akik még talán Zsuzsinál is jobban örülnek a baba érkezésének, azok a szülők és a nagyszülők. Az ifjú feleség az élet legnagyobb ajándékának azt tekinti, hogy ilyen kiegyensúlyozott családi háttérben nevelheti  fel majd a gyermekeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!