Púder Nélkül

2017.09.06. 17:56

Lipomasszázs: gyorsabb karcsúsítás

SZOMBATHELY Az LPG-kezelésekkel gyorsítható a fogyás, feszesebb lehet a test, fokozható a sejtaktivitás. De nemcsak szépészeti célokra, sportsérülések kezelésére is használható a módszer.

Vadas Krisztina

A francia technológiát, az LPG-módszert 1986-ban kezdték fejleszteni, azóta a világ szinte minden pontján használják a test formálására, egészségügyi problémák kezelésére - mutatta be Spitzer-Németh Eszter, egy szombathelyi testkezelő szalon, kozmetika tulajdonosa.

A lipomasszázs, mint a nevéből adódik, újra aktiválja a test zsírbontó folyamatait, azaz a lipolízist. Segít lebontani a helyi zsírpárnákat, tökéletesíti a bőrfelületet.

Az eljárás kúraszerű, 10-12 alkalmas használata során látványosan formálódhat a test. Egy-egy kezelés általában 35 percig tart és teljesen fájdalommentes.

Spitzer-Németh Eszter a gép használata közben Fotó: BSS

A sportsérülésekből való felépülés folyamatait is felgyorsíthatja a lipomasszázs, ugyanis a sejtek mellett az izom- és kötőszöveteket is stimulálhatják az LPG-módszerrel. Eszter elmondta: több vasi sportolónak is segítettek már egy-egy sérülés után.

Orvosterápiás célra is használható az LPG: a műtéti vagy baleseti hegeket is lehet kezelni vele, hatására elhalványodnak, akár el is tűnhetnek a bőr elváltozásai.

Eszter hozzátette: többen azért járnak kezelésre, mert jó hatással van általános egészségi állapotukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!