Púder Nélkül

2011.07.05. 13:04

Mese: olvasás vagy tévé?

Polyák Lilla énekes-színésznő részese lett egy verses rövidfilm sorozatnak, melynek célja, hogy gyerekek egy új generációját ismertessék meg a művészi igénnyel elmondott versek szépségével.

Matolcsi Renáta

Lilla gyakran mond gyerekeinek, a 7 éves Zsombornak, és a 4 éves Bulcsúnak verset, ezért nagy öröm volt számára az egyik gyerekcsatornával való közös munka.



– Színésznőként és édesanyaként első kézből tapasztaltam meg, hogy a jó mesemondás micsoda inspiráló hatással van a gyerekekre, és milyen remekül összehozza a családot. Az én kedvencem Mickey egér, a másik pedig a L'ecsóból Remy, a kis patkány. A kisebbik fiamnak a Verdákból Villám McQueen, a nagyobbik fiamnak szintén a Verdákból Chick Hicksl - mondja.

- A fiúk általában csak hétvégén tévéznek többet, persze hétköznap is megnézhetnek egypár mesét. Most, hogy itt a jó idő és későn sötétedik, inkább a szabadban, a jó levegőn játszunk velük. Mindemellett fontosnak tartom az igényes gyerekműsorokat, főleg azokat, melyek játszva nevelik és oktatják a gyerekeket. Sokat olvasok is a fiaimnak, a verses meséket szeretik. Nem ülnek naphosszat a tévé előtt, imádnak a szabadban lenni, Zsombor például épp focilázban ég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!