Púder Nélkül

2011.10.17. 05:20

Mit hordjunk a pulóver alatt?

A Baywatch-lányok előszeretettel hordták ezt a fehérneműt, ha épp szabadnaposak voltak, és nem piros fürdőruhájukban szaladgáltak a strandon. Jó hírünk van, a body visszatért.

Kiss Anna

– Szerencsére most már nem divat a kilógó has és derék, ami jó pár éve komoly egészségügyi problémákat okozott a trend után futó fiataloknak – mesél tapasztalatairól Szendrői Kata, az egyik zalaegerszegi fehérneműüzlet vezetője. – Most már a tinikorosztály is odafigyel a réteges öltözködésre, sokan hordanak például trikót a pulóver alatt.

A több színben kapható, kényelmes ruhadarabot tulajdonképpen minden korosztály szívesen viseli.

– Egyre többen keresik a derékmelegítőket is. Az idei szezon legkedveltebb darabja viszont a body, ami nagy visszatérőnek számít, hiszen a nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején élte virágkorát.

Az egyrészes fehérneműt leginkább a fiatalok keresik az üzletben.

– Praktikus viselet, mert nem csúszik el. Van sportosabb és van kosaras, csipkeváltozata is. Lassan megérkeznek az üzletbe a hosszú ujjú, kicsit téliesebb darabok is, amelyek már nem csak fehérneműként funkcionálhatnak.

Mint megtudtuk, a fehérnemű kapható alakformáló-változatban is, de a hétköznapi, felsőruházatként hordható darabok is keresettek. A kilencvenes évek elején leginkább farmerhez viselték, de most már magas derekú szoknyákhoz, nadrágokhoz ajánlják a divatszakemberek az alul csatos ruhadarabot. 



Szerző: Kiss Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!