Púder Nélkül

2011.08.18. 07:27

Négyszáz kilométert tekertek egy helyben

Csopak - A község több helyszínén tartottak egészséghetet a múlt héten. Ennek keretében számos sportprogramot szerveztek, köztük a II. spinningmaratont.

Szabó Zsuzsanna

- Nagyon jól sikerült a második alkalommal megtartott spinningmaratonunk. Igaz, tavaly több csapat nevezett a versenyre, viszont idén rengeteg strandoló kapcsolódott be a tekerésbe. Volt, aki húsz percig, de volt, aki egy órán keresztül is lelkesen hajtott - tájékoztatott Eszenyi Bernadett, a csopaki strand "háziasszonya", sportszervező.

A nyolcórás spinning- (zenés, csoportos szobakerékpározás) maratonra három vegyes - férfi-női - nyolcfős csapat nevezett, az első helyezett közel négyszáz kilométerrel nyert. A versenyzők érmeket, egy-egy Csopakot bemutató kötetet kaptak, valamint két fő részére szóló strandbelépőt, étkezési utalványokat, mellé pedig még alkoholmentes sört is.

Azok, akik a napon fekvés helyett inkább az aktív szabadidő-eltöltésre vágytak, a kerékpározás helyett csoportos vízibicikli-versenyen is részt vehettek, de strandröplabdázhattak is.         

Aki lemaradt, se bánkódjon, a szervezők szerint jövőre is lesznek hasonlóan változatos sportprogramok.

Emellett ne feledjük, a Balaton és a strand tényleg rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy a lángost ledolgozzuk.

Szerző: Szabó Zsuzsanna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!