Púder Nélkül

2010.10.05. 12:57

Nyugodt légkört biztosít a sólámpa

PLT-információ – Kedvezően hat a különböző betegségekre, tisztítja a levegőt, eltünteti a kellemetlen szagokat, javítja a helyiségek mikroklímáját – a sólámpa praktikus kiegészítője lehet otthonunknak.

Szabados Judit

A levegő pozitív és negatív töltésű részecskéinek aránya befolyásolja egészségünket, hangulatunkat. A különböző elektromos készülékek és a dohányzás felborítják a természetes egyensúlyt, így megnövekszik a levegő pozitívion-tartalma, amely rossz közérzetet, fizikai, pszichés gyengeséget, álmatlanságot okozhat, előidézheti az immunrendszer gyengülését.

A természetes kristálysóból készült sólámpa, amikor az izzótól átlangyosodik, negatív ionokat bocsát ki, ezzel neutralizálja a légteret, azaz megköti a túlsúlyban lévő és káros pozitív ionokat, eltüntetve az allergén, szennyező anyagokat, a port és baktériumokat a levegőből. Fénye kellemes, nyugodt légkört biztosít, színterápiás kezelésnek is használható, amely szerint a különböző színek különbözőképpen hatnak az emberre. Érdemes sólámpát is eszerint választani.
A vörös a vérkeringési zavarokra, az alacsony vérnyomásra hat pozitívan, míg a narancssárga a klimaxos panaszokat, asztmát, a reumát és a hörghurutot enyhítheti. A depresszióra élénkítő hatással bír, elősegíti a koncentrációt is.

A citromsárga árnyalat az agyműködést serkenti, elősegíti a méregtelenítést, míg a fehér a csakrákat tölti fel. Hatását akkor is kifejti, ha nincs bekapcsolva, bár olyankor nem annyira intenzíven. A legpraktikusabb a sugárzó készülékek közelébe vagy éjszakára az ágy mellé állítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!