Púder Nélkül

2010.09.16. 14:47

Ördög Nóra, az X-faktor csinos műsorvezetőjének trükkjei

Az X-faktor csinos műsorvezetője az egyszerű, sportosan elegáns ruhákat kedveli. Őt utánozva a körtealkatúak könnyedén megtanulhatják, hogyan hozzák ki a legjobbat magukból.

Szabó Éva

A keskeny vállú, széles csípőjű hölgyek számára gyakran jelent problémát a megfelelő öltözék megtalálása, pedig elég néhány alapszabállyal tisztában lenni, és ők is ugyanúgy ragyoghatnak, mint Ördög Nóra.

Nóra előszeretettel választ A vonalú kabátot, mell alatt vágott, színes felsőket, melyeket egyenes szabású, csípőre simuló nadrágokkal és magas sarkú cipővel visel.

A körtealkatúak hangsúlyozzák feltűnő nyaklánccal vagy sállal a felsőtestüket, válasszanak bátran csónaknyakú, keresztbe csíkos felsőrészeket!

Ami tilos: a nagy farzsebek a nadrágon még nagyobbnak mutatják a popsit. A halásznadrág, háromnegyedes nadrág szintén előnytelen, mert a kivillanó vékony bokához képest még hangsúlyosabbá válik a csípő. A  derékban húzott blúzok sem előnyösek.

Tilos a fehér nadrág is, az alsó rész legyen mindig sötét, a felső pedig világosabb. A túl szűk, testhezálló, tapadós anyagból készült ruhák sem a körtealkatúaknak valók elsősorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!