Púder Nélkül

2011.04.18. 12:27

Paris Hilton Dubaiban kavar: öribarit keres a botrányhősnő

Ahogy ruhákból és ékszerekből, úgy öribariból is egyre több kell Paris Hiltonnak. Két barátné-kereső show után most Dubaiból választ magának új kedvencet Amerika elsőszámú botrányhőse. A milliomos szállodalánc-örökösnő kegyeiért küzdő lányok egzotikus kalandjait áprilistól már a magyar nézők is figyelemmel kísérhetik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Paris Hilton már kétszer válogatott a jelöltek közül, ám úgy tűnik, a dúsgazdag örökösnőnek barinőkből sosem elég. Az első két reality show hatalmas sikere után Paris ezúttal az Egyesült Arab Emirátusokba utazik, hogy ott vadásszon magának egy újabb kebelbarátnőt. Most tíz arab és tíz másik nemzetiségű, ám Dubai-ban élő hölgy küzd a milliomos-csemete kegyeiért.

Az új reality érdekessége, hogy Paris eddig nem járt Dubai-ban, így biztosan sok izgalommal szolgál majd, ahogyan az elkényeztetett kisasszony rácsodálkozik a nyugati kultúrához nem éppen hasonlatos arab világra. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a barinő-jelöltek egzotikus helyszíneken küzdenek meg Paris kegyeiért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!