Púder Nélkül

2010.08.02. 10:00

Pénzt kérünk! - Mit adjunk nászajándékba az ifjú párnak?

A legtöbb pár nem szégyell pénzt kérni nászajándékba, s úgy látszik, ez ma Magyarországon a trend. Ha azonban nem vagyunk az efféle ajándék híve, akkor is mindeképp fontoljuk meg, mi az, amire valóban szüksége lehet az újdonsült férjnek és feleségnek.

MTI

A válaszadók 56 százaléka adott vagy adna pénzt nászajándékba - derült ki az egyik portál közvélemény-kutatásából. A 25-30 és 30-35 éves korosztály 61 százaléka, míg az idősebb korosztály 52 százaléka ajándékoz pénzt a frigyre lépő párnak.
A NászajándékGuru.hu oldalon végzett felmérés alapján a megkérdezettek 25 százaléka wellness hétvégére szavazott, így az lett a második legnépszerűbb ajándék. A kristálypohár, a fotóalbum és a bor 15 százalékos támogatottságra tornázta fel magát.
A Mit nem adnál soha nászajándékba? kérdésre érkezett válaszok szerint kimentek a divatból a lakástextilek, az elektronikai cikkek és a lakásdekorációs termékek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!