Púder Nélkül

2011.04.26. 12:35

Rosszfiúra vágyik: négy Álompasiból gyúrta össze az Igazit

Szabó Zsófiért rajonganak a férfiak, azonban a szőke szépség több mint két éve nem találja a számára tökéletes társat. A Jóban Rosszban sztárja megunta, hogy hiába vár a nem létező nagy Ő-re, és a TOP100 legdögösebb döntőseiből összegyúrta azt az Álompasit, aki egy pillanat alatt levehetné a lábáról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Magyarország tíz legszexisebb Álomnője közé választott Szabó Zsófi már jó ideje a szinglik életét éli, a szerelem már évek óta elkerüli. Az erősebbik nem képviselői körülzsongják az őszinte, energikus és gyönyörű sztárt, a közelében azonban elillan a bátorságuk, és nem mernek közeledni hozzá. Zsófi két év után megunta, hogy hiába vár a megfelelő férfira, és a CKM - JOY TOP100 döntőjébe jutott, szemtelenül dögös Álompasikból ollózta össze azt a rosszfiút, akit szívesen megszelídítene.

„Ami az ideálomat illeti, külsőleg nincsenek határozott elvárásaim, ezért innen is, onnan is csentem egy-két döntős „testrészt” az Álompasimnak” – árulta el nevetve Zsófi, akinek végül négy férfi kellett az Igazihoz. A Jóban Rosszban Betty-je sztárpárjának Kucsera Gábor „igéző” szemeit, Fehér Balázs „hamiskás mosolyát”, Vincze Ottó „férfiasan tökéletes” orrát és karakteres vonásait vette kölcsön, Istenes Bence szőke fürtjeivel keretezve.

„Egy kétnapos borosta, és már hívhatna is randizni” – dőlt hátra elégedetten a szőkeség – „de ha a személyisége, a stílusa nem jön be, még őt is kikosarazom. Fontos, hogy őszinte, humoros és fesztelen legyen, aki mellett mindig önmagam lehetek, illetve ambiciózus és szenvedélyes, hogy fel tudjak rá nézni” – tette hozzá Szabó Zsófi, aki nem tagadja, a legtöbb lányhoz hasonlóan, a rosszfiúk a gyengéi.

„Egy igazi rosszfiú mindenre képes: egyszerre romantikus, kedves, vagány, szexi és vad, mellette sosem unatkozik az ember. Én is erre a típusra bukom, és várom a lehetőséget, hogy megpróbáljam a lehetetlent, és megzabolázzak egy fékezhetetlen pasit.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!