Púder Nélkül

2011.03.11. 14:13

Rúzsa Magdi dobná a pasiját, ha plasztikai műtétet kérne tőle

Rúzsa Magdi egyre jobban odafigyel a táplálkozására és a mozgásra, a pörgéssel pedig otthon sem áll le. Rúzsa Magdi az utóbbi időben elkezdett odafigyelni arra, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a testéből.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Nemrég végigcsináltam egy nagyon komoly étrendváltást és azóta igyekszem tartani magam hozzá. Kezdtem azt érezni, hogy már annyira nem érzem jól magam a bőrömben, ezért gondoltam, hogy változtatnom kell. Persze a színpadra is kell a kondi, ezért kitaláltam, hogy tavaszra nagyon felkészülök, hogy bírjam az egész nyarat!" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő.

"Korábban is nagyon sokat sportoltam, de mióta ide jöttem, elkezdtem elhanyagolni és elkényelmesedtem..." - gondolkodik a váltás okain Magdi, aki drasztikus elhatározásokra azért nem lenne hajlandó. "Szerintem kés alá csak akkor feküdnék, ha én úgy gondolnám, hogy nekem arra szükségem van. Mindenesetre nem érzem azt, hogy nekem erre szükségem lenne!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Megasztáros, aki gondolkodás nélkül kidobná azt a pasit, aki plasztikai műtétet kér tőle.

Rúzsa Magdi egyébként nem csak az edzőteremben pörög, hanem otthon is aktív életet él. "Nagyon sokat vagyok a barátaimmal, sok filmet nézek, nyelvet tanulok, szeretek olvasni és zenét hallgatni!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!