Púder Nélkül

2011.01.06. 10:21

SzekérAnya blogja: a borsó meg a héja

Vannak egylaki és kétlaki családok, mi most már ez utóbbiak táborát erősítjük. Mivel férjecskémet karrierje egy hírös városba szólítja, természetesen követjük őt, hétvégente megyünk hozzá.

SzekérAnya

Most nagy feladatra vállalkozunk, hiszen amíg Apika dolgozik, ránk csajokra vár a feladat, hogy az új lakásból otthont varázsoljunk. Biztosan neheztelt volna ránk, ha tudja, hogy a dugig megpakolt autónkban a  funkcionális dolgokon kívül  dekorációs tárgyakat is elrejtettünk. Zizi, amint beköltözünk, azonnal felfedező útra indul a fürdőszobába és vidáman szaladgál fel s alá az új lakásban. Házunkhoz tartozó zárt játszótéren hancúrozunk már, ahol végre kiélhetjük Zizi hinta-mániáját.  Különös, hogy egy  17 hónapos gyermek milyen jól tud alkalmazkodni  az új helyzetekhez, és  fantasztikus érzés, hogy Apaként, Anyaként olyan biztonságot tudunk nyújtani számára, amelyben bárhol a világon harmóniában érzi magát. Ahol mi vele vagyunk, ő ott boldog,  mert  ahogy Forest Gumptól tudjuk: olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!