Púder Nélkül

2011.08.04. 10:06

SzekérAnya blogja: Zizi arról, hogy mi a boldogság

Zizi már kettő. Közhely, de hihetetlen. Jó ideig bíztam benne, hogy harmadik pici lányunk, kései ajándékként, jár nekünk, hogy Zizi lassabban nőjön fel, mint a többiek.

SzekérAnya

Api még annak az ötletét is feldobta, hogy két nap alatt teljen el egy. De minden erőfeszítésünk hiábavaló, most már látom, hogy Zizi is nagylány lesz egyszer. Ami persze kíváncsisággal teli elégedettséggel tölt el, látva a fiúk kiegyensúlyozott életpályára állítása milyen zökkenőmentesen zajlik. Azt hiszem nekem nehezebb az elválás, mégis csak az utolsó gyerekem...
 
Minden energiámmal törekszem arra, hogy átadjam azokat a családi értékeket, világszemléletet, kommunikációs technikákat, pozitív hozzáállást, empátia-készséget, amit összegyűjtögettem az évek alatt. Zizi is át kell vigye saját kis batyuját a túlsó partra...Szeretem égszinkék szemének nyíltságát, libbenő szőke hajacskáját, csicsergő száját, mégis legjobban logikus-kreatív gondolkodását kedvelem.
 
Minap, miközben a konyhában serénykedem, Zizi a kanapén ugrál, halkan sikkantgatva énekel:
Anyucikaaa, én örülök a boldogságban...

Micsoda?  kérdem.
...ez itt a BOOLDOGSÁÁÁG!
..remélem is, hogy jó úton járunk. A recept mindenesetre egyszerűnek tűnik: Végy egy kényelmes kanapét, kicsit ugrálj rajta délidőben és bátran énekelj... :)  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!