Púder Nélkül

2010.08.19. 12:45

Szexis Cowboys Show nem (csak) lányoknak

A Szigeten sok minden történik, ezt tudjuk, s aki a Magic Mirror sátorba tévedt a fesztivál egy hete alatt, az egészen átérezhette ezt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 A népszerű fesztivál helyszín idén ünnepelte 10. születésnapját, s ezúttal is különleges, szivárványos programokat kínált. Voltak beszélgetések a melegek problémáiról, az AIDS-ről, nézhettünk filmeket, táncolt a rúdon Pirner Alma, volt női ruhába bújt férfi, kötélen tekergő artista leányzó, fergeteges zsonglőr show, de talán a DC Cowboys Show vitte a prímet mind közül. Az America Got Talent című műsor felfedezettjei macsók, szexisek, néha kissé sikamlósak, és az önbizalomnak sincsenek híján. Van köztük kigyúrt, szálkés testű, kemény mellű, de kissé véznácska is. Némelyik úgy teker, hogy még Pirner Alma is megirigyelhetné. Ringó csípővel, pajkos mosollyal játszották a pajzánt a szigeti éjszakában is, ahol a Magic Mirror sátorról lévén szó, vélhetően nem (csak) a hölgyek örültek a félmeztelen férfitesteknek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!