Púder Nélkül

2012.03.12. 09:22

Sztáranyukák és gyerekek

Manapság egy nőnek nem feltétlenül kell döntenie az anyaság örömei és a szakmai kiteljesedés között. D. Tóth Kriszta és Polyák Lilla is azt vallja, ügyes szervezéssel és egy kis lemondással összeegyeztethető a sikeres karrier az anyai örömökkel.

Gajdos József

Polyák Lilla soha nem gondolkozott azon, hogy a színészkedést vagy az anyaságot válassza. Az ismert színésznő szerint egy nő számára is fontos, hogy ne csak otthon bizonyítson. "Nincs az a karrier, ami miatt megéri a családot feláldozni, ugyanakkor a szakmai elismerés is boldoggá teszi az embert. Sosem gondoltam, hogy lemondok a gyerekvállalásról azért, mert a karrieremet építem, ugyanakkor egy nőnek is szüksége van arra, hogy kiteljesülhessen szakmailag. Én úgy érzem magam teljesnek, ha anyaként és színésznőként egyaránt helytállok" - vallotta be Polyák Lilla. 

- "Azt gondolom, ha az ember éli az életét és figyeli a jeleket, érzi, mi a jó irány. Az biztos, hogy nem szabad csak az egyik vagy a másik mellett dönteni, mert a kettő csodálatos egységet képes alkotni. A család segíti a munkát, a siker pedig kiteljesítheti az embert, hogy az elégedettebb, a családi életben is boldogabb lehessen. Nem könnyű, de megéri" - tette hozzá a csinos színésznő.



Az MTV műsorvezetője, D. Tóth Kriszta is természetesnek tartja, hogy a gyermeknevelés mellett a karrierjére is odafigyel.

Lillához hasonlóan ő is jelölt a Women of the Year versenyében. Szerencsésnek érzi magát, mert a harmónia megteremtéséhez sok segítséget kap. "Minden dolgozó anyukának nap mint nap kompromisszumokat kell kötnie. De szerencsére mi, anyukák nagyon kemény anyagból vagyunk gyúrva, és minden válsághelyzetben megsokszorozódik az erőnk" - mondta a műsorvezető. 

- "Egyedül nagyon nehezen menne. Minden tiszteletem azoké az édesanyáké vagy édesapáké, akik egyedül nevelik a gyerekeiket. Szerencsés ember vagyok, mert áll mellettem egy valódi társ, akivel közösen neveljük a közös gyerekünket, és közösen visszük a közös háztartásunkat. Vagyis: beosztjuk a munkát, elosztjuk a feladatokat, és közben próbálunk arra is figyelni, hogy maradjon időnk egymásra" - tette hozzá D. Tóth Kriszta, aki egy dologról még a legnagyobb hajtásban sem hajlandó lemondani. 



- "A legmunkásabb időszakokban is mindent megtettem azért, hogy Lolának én mondjam el az esti mesét. Ez a mai napig a mi közös kis szertartásunk. Oda nem adnám semmiért ezeket a perceket."


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!