Púder Nélkül

2011.01.18. 13:51

Sztárdivat a Golden Globe-gálán: íme a 10 kedvenc ruhánk

Vasárnap este, Beverly Hillsben osztották ki a Golden Globe-díjakat. A legjobb drámai filmszínésznőnek járó díjat az anyai örömök elé néző Natalie Portman kapta, aki csak úgy tündökölt légies ruhájában. A többi híresség is kitett magáért - lássuk, melyek voltak szerintünk a legszebb ruhaköltemények a vörös szőnyegen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

3. Az általában klasszikus feketében megjelenő Angelina Jolie most mellőzte a komor színt és egy tőle szokatlan, smaragdzöld, hosszú újjú Atelier Versace ruhába bújt.

4. A nemrég elvált Eva Longoria épp ruhájának egyszerűségével volt feltűnő. A Zac Posen estélyi hátuljának merész kivágásával büszkén pózolt a fotósoknak.

5. Christina Aguilera vállpánt nélküli Zuhair Murad csipke-csoda ruhája igazán divatos, viszont nem biztos, hogy a lemegfelelőbb választás a színésznő számára, aki az utóbbi időben bizony felszedett néhány kilót.

7. Sandra Bullock olyan volt, mint egy istennő: erről gondoskodott a Jenny Packham-féle elbűvölő, csillogó, mályva színű ruha.

8. Jennifer Lopez  szexi szabásvonalú, káprázatosan fehér Zuhair Murad ruhát választott, melyben a kristályokkal díszített pelerinével együtt igazi dívaként tündökölt.

9. Heidi Klum üde színfoltként, csíkos, nyakpántos Marc Jacobs ruhában libbent be szexi, piros platform szandáljában a díjátadóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!