Púder Nélkül

2011.03.07. 11:55

Sztárok őrült fogyókúrái: Lady Gaga az alkoholdiétára esküszik

Tucatnyi sokat ígérő és hangzatos diéta közül választhatunk, ha fogyni szeretnénk. A legőrültebbeket gyűjtöttük egy csokorba.

Szabados Judit

Azt eddig is sejtettük, hogy a sztárok furcsa hóbortjait nem érdemes utánozni, de fogyókúrafronton a helyzet az átlagnál is bizarrabb. Az egészségre kifejezetten káros és veszélyes módszerektől az egyszerűen gyomorforgatóig rendkívül széles a paletta.

Lady Gaga, napjaink legnépszerűbb énekese az alkoholdiétára esküszik, lényege, hogy nem eszünk, csak iszunk, ő speciel töményet.

Ennél cifrább a féregdiéta, még a huszadik század elején kaptak rá a nők erre a horrorisztikus fogyókúrára. Ezt a módszert használta Maria Callas operaénekes is.

Viszonylag rosszul hangzik a juharszirupos diéta is, de Beyoncé és Naomi Campbell esküszik rá. A minden tudományos alapot nélkülöző módszer lényege, hogy tíz napig nem ehetünk, inni pedig kizárólag juharszirupos limonádét szabad, cayenne-i borssal. A fogyásban nem kételkedünk, a juharszirupos limonádé hatékonyságában annál inkább.

A káposztaleves-diéta pedig Sarah Michelle Gellar színésznő kedvence. Elképzelni is nehéz, ki képes napokig káposztalevesen élni, és hogy miért kínozza magát ilyesmivel, ha elegendő lenne egészségesebben étkeznie és valamivel többet mozognia. 

Zsírégető diétával fogy Tolvai Renáta

Karcsú lesz a Pa-Dö-Dö? Csak úgy gurulnak lefelé a kilók!

Szerző: Szabados Judit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!