teljes megújulás

2018.12.08. 07:00

Testi-lelki feltöltődés a belvárosban

Ha rövid időn belül látványos változásra vágyunk, már Szombathelyen, a belvárosban is van lehetőségünk a komplex megújulásra. Itt egy helyen elérhető a fogyasztógép, kozmetikai fogfehérítés, ajaktöltés – tűszúrások nélkül – és az innovatív gyantázás.

Lakosi Gabriella

Látványos eredményeket hozhat az alakformáló gép

– Mindenkinek jár egy kis kényeztetés, kellemes környezetben, kedvező árakon – vallja Horváth-Vámos Andrea, a stúdió megálmodója. Két alakformáló gép áll a fogyni, feszesedni, méregteleníteni vágyók rendelkezésére. Ez kombinálja az infraszauna, a fekvőkerékpár, a nyirokmasszázs és a kollagéncsövek jótékony hatását. Zsírégető krém, fólianadrág és vákuumszoknya pedig segít fokozni az eredményt. Ezt a szerkezetet a túlsúllyal küzdők is nyugodtan használhatják, a gép kíméli a gerincet és az ízületeket. Hatása pedig garantált, volt olyan vendég, aki öt alkalom után már egy lyukkal beljebb tudta csatolni az övét. Mindezt pedig igen kellemes környezetben érhetjük el, hiszen a 25–50 perces edzés alatt zenét hallgathatunk, és egzotikus tájak vagy éppen pezsgő nagyvárosok képei futnak előttünk. Ráadásul csak deréktól lefelé vagyunk a vákuumos infrában, így nincs klausztrofóbiás érzés, az arcunk sem melegszik túl, és levegőhöz is könnyebben jutunk. Ez viszont nem jelenti azt, hogy csak testünk alsó felét fogyasztaná a gép, mindenhonnan tünteti el a centiket.

Horváth-Vámos Andrea szerint mindenki megérdemli a kényeztetést Fotók: Horváth Balázs

A szőrtelenítést is egy új fejlesztésű anyaggal, waxszal végzik, rövid szálak esetén is használható, kevésbé fájdalmas. Ez nem tapad a bőrhöz, csak a szőrszálakat öleli körbe, ezert igazán kíméletes. Főleg érzékeny területekre ajánlják. Akár másnapra lehet időpontot foglalni, mert számukra fontos, hogy minél gyorsabban teljesülhessen a vendégek kívánsága.

Az ajakfeltöltéshez nem használnak tűt, nincs fájdalmas beavatkozás. A eljárás során hyaluronsavat juttatnak egy LED-lámpa segítségével az ajkakba. Ez a kezelés kúraszerűen javasolt, de az eredmény már egy alkalom után is látható, ezért akár egy fontos esemény előtt is érdemes kipróbálni. A hatóanyag ugyanis megköti a vizet, így eltünteti a szárazságot, azonnal kisimítja a kisebb ráncokat, üdébbé válnak az ajkak. Aki viszont teltebb hatásra is vágyik, annak többször ajánlott ismételnie a kezelést, lehetőleg két héten belül. Ez után már elég hetente fél órát rááldoznunk arra, hogy igazán tartós is maradjon az eredmény.

Látványos eredményeket hozhat az alakformáló gép

A kozmetikai fogfehérítésnél is a gyengéd, fájdalommentes, de mégis igen hatásos beavatkozás a cél. Ehhez pedig egy hidrogén-peroxid-mentes anyagot használnak, így nem válik később sem érzékennyé a fog vagy az íny. Az eredmény pedig igencsak látványos, hattíz árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogak. Az ünnepi szezonban népszerű ajándékutalványokkal meglephetjük hölgy ismerőseinket, így az öröm és az elégedettség biztosan garantált, nem nyúlhatunk mellé ezzel a választással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!