Púder Nélkül

2011.05.20. 07:29

Trendi szandálokat tervez, szexi fehérneműkben feszít Gisele Bündchen

Gisele Bündchen 2011-ben is vezeti a Forbes magazin legjobban kereső modelljeinek listáját. Nem csoda, hiszen a 30 éves szupermodell bombaformájának köszönhetően még mindig a kifutók sztárja, sőt, saját tervezésű, kényelmes szandálokkal is előrukkolt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Gisele Bündchen 2008-ban már közreműködött a brazil Ipanema papucsok gyártásában és reklámozásában. A kényelmes és elérhető árú szandálok sokak lábát kényeztették hazánkban is.
A modell most újabb szandálokat tervezett: 2011-es Hot Sands nevű kollekcióját szülőföldje, Brazília forró nyári hangulata ihlette. A fiatalos, színes (pink, lila, aranybarna, narancssárga, kékeszöld) szandálok minegyike kiváló strandviselet: kényelmesek, rugalmasak, csinosak.

Gisele már évek óta vezeti a legjobban kereső modellek listáját, hiszen számos neves divatcég kampányaiban vesz részt: többek között ő a Victoria's Secret egyik angyala és a Calzedonia plakátlánya. Legutóbb a Hope fehérneműk divatbemutatóján tűnt fel: alakja még mindig irigylésre méltó, a fehérneműk pedig önmagukért beszélnek.
A szatén és a csipke finom összeolvadásából gyönyörű melltartók születtek a Hope tervezésében. Több modellen megjelennek a magasított derekú bugyik, melyek az utóbbi időben igen divatosak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!