Púder Nélkül

2010.12.16. 15:23

Új Sugarbird ruhában veszi le a lábáról David Guettát Dukai Regina

A szépséges modell már nemcsak a divat világát, hanem a zenei élet nagyjait is meghódította. Legutóbb a világhírű DJ-t, David Guettát vette le a lábáról, akivel hamarosan személyesen is találkozik. Regina a nagy eseményre különleges Sugarbird ruhát tervez magának.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Dukai Regina maga hívta fel a fiatal énektehetségek figyelmét, hogy David Guetta online énekversenyt indított, és a One Love című albumáról vár négy újrakevert dalt a jelentkezőktől. Az elfoglalt modell és divattervező remek lehetőségnek gondolta a versenyt, mégsem ezért, hanem inkább kikapcsolódásból és poénból nevezett be. Egy percig sem gondolta, hogy esélyes lehet.

A vicces kaland azonban meglepő fordulatot vett, hiszen a francia DJ Regina dalát találta a legjobbnak, és személyes találkozóra invitálta a győztest - értesült a Red Lemon Média.

Dukai Regina izgatottan készül a nagy találkozásra, amely megadta az inspirációt következő Sugarbird kollekciója egy-egy darabjához is, amellyel, remélhetőleg újra lenyűgözi a világhírű zenészt.    

Sugarbird: Szász Endre festményei ihlették az új kollekciót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!