Púder Nélkül

2011.02.24. 12:52

Válságban VV Olivér és Enikő kapcsolata

Hétfőn még arról írtunk, VV Olivér minden vágya az, hogy eljegyezze szerelmét, Enikőt, a lány azonban Olivér egyik közösségi oldalra írt bejegyzése szerint kidobta és megcsalta az egykori villalakót. A Fókusz című műsorban azonban bevallották: kapcsolatukban mély a válság, de még szeretik egymást és együtt vannak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

VV Olivér a Fókusz című műsorban azt nyilatkozta szerda este, hogy elbizonytalanodást tapasztal kapcsolatukban, de nem az érzelmek terén, hiszen abban biztos, hogy nagyon szereti Enikőt. A lány is megerősítette szerelméről a villa sztárját.

A pár egy szórakozózhelyen kezdett el veszekedni kedd edste, mert Olivér arról kapott híreket, hogy míg ő a villában „küzdött” és vágyakozott Enikő után, addig kint a lány engedett egy udvarló csábításásnak és megcsalta  párját. A vita hajnalig tartott, melynek a végén Olivér egy közösségi oldalon megírta, hogy szakítottak Enikővel. „Elszakadt a cérna, nagyon keményen , de ez nem azt jelenti, hogy verekedtünk vagy bántottuk egymást, mert nem emelnék kezet rá, csak amióta kijöttem a villából, nem találtam nyugalmat” – mondta Olivér meggyötörten. Úgy érzi, nincs nyugalmuk, nem tudnak együtt lenni, s ezért is mély a válság a kapcsolatukban, de ők mindezek ellenére egy pár és úgy gondolják, hogy kapcsolatuk megmenthető.


Szerdai információk:

Olivér az egyik közösségi oldalon erősítette meg a szakítás hírét a blikk.hu szerint:
"Sziasztok! A hír igaz, tényleg elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert nektek köszönhetek mindent. Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent. Üdv, Oli"

Olivér, mint láthattuk a valóságshowban Anikónak tette a szépet, majd kijelentette egy idő után, hogy ne várjon tőle semmit, mert az ő szerelme, Enikő a villa falain kívül van. Olivér és Enikő néhány hete még az esküvőt tervezgették, ám most úgy tűnik, kapcsolatuk véget ért.


Korábbi hírünk  - VV Olivér el akarja jegyezni kedvesét, Enikőt

VV Olivér, az egykori szájhős villalakó nem gondolta volna, hogy ennyire népszerű lesz majd a Való Világ miatt, jelenlegi legnagyobb gondja pedig az, hogy a sok felkérés miatt alig tud a kedvesével lenni.

VV Olivér kiesése óta egy percre sem tudott megállni. Folyamatosan televíziók, újságok, rádiók munkatársainak nyilatkozik, rendezvényekre jár és különféle kötelezettségeknek tesz eleget, csak pont azokkal nem tud foglalkozni, akik számára a legfontosabbak. "Otthon minden rendben van, próbáljuk összekanalazni az életünket. ...nem tudunk együtt lenni normálisan Enikővel és nekem mindennél Ő a legfontosabb. Nagyon nem működnek a dolgok, mert nincs egymásra időnk!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Olivér, aki mindenképp el szeretné majd jegyezni a szerelmét, ha egy olyan szabad hetet tud csinálni magának, amikor sehol sem kell megjelennie. Olivér tervei szerint elutaznának egy szép helyre, és négyszemközt kérné meg a szerelme kezét.

"Próbálok minél többet vele lenni, de képtelenség. Most is hiába vagyunk egy helyen, nem vagyunk együtt, de hát ez természetes, mert még friss a dolog" - mondta el egy disznóvágás vendégeként az internetes sztártévé riporterének az ex-villalakó, aki nem érti, hogy miért ennyire népszerű. "Fogalmam sem volt arról, hogy ennyien szeretnek. Nem gondoltam volna, hogy forgalmi dugó keletkezik, ha átmegyek egy zebrán... nem tudom, hogy miért van ez?! 80 napot voltam egy televíziós műsorban, de nem voltam műsorvezető, nem voltam színész és nem csináltam semmit, amivel ezt kiérdemeltem volna. Nagyon jólesik, de nem tudom hová tenni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel VV Olivér, aki azt sem érti, hogy a családtagjai miért néznek fel rá most jobban, mint a valóságshow-beli szereplése előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!