Púder Nélkül

2011.09.26. 12:47

Varga Viktor és a boarding

Varga Viktor énekest sok őrültségre rá lehet venni, most éppen az extrém sportok iránt érdeklődik.

Vas Népe

Hamarosan ismét a téli extrémsportok fővárosa lesz Budapest: november 10-13. között a világ legjobb riderei, dj-i, zenekarai és a havas életérzés szerelmesei veszik birtokukba a felújított Műjégpályát a Fridge fesztivál keretében.

Istenes Bence műsorvezető és Varga Viktor énekes azonban már most megkezdte a felkészülést a téli szezonra: hónuk alá deszkát csapva kijelölték kedvenc városi csúszópályáikat, és ezzel új hóbortot alapítottak.
- A plankingelés már-már nyugdíjas sport, ezért Bencével megalkottuk saját pózkitartásunkat, a boardingolást - mesélte Varga Viktor. - Mivel mindketten imádjuk a téli extrémsportokat, adta magát, hogy síruhában, deszkával pózoljunk Budapest utcáin, a legváratlanabb helyeken feltűnve.
- Ezzel a vicces kirándulással loptunk egy kis telet a meleg őszbe - tette hozzá Istenes Bence, a NekedValó műsorvezetője, aki imád síelni.

A két snowboard fanatikus útja a Lánchídtól a Gödör Klubon át a Bazilikáig vezetett. A rendhagyó városnézéshez pedig több Fridge-őrült fiatal is csatlakozott, akikkel hamar tökélyre fejlesztették az új extrém pózolást, a boarding-ot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!