Púder Nélkül

2011.03.14. 06:34

Vastag Csaba egészséges életmódra váltott

Csaba, az X-Faktor győztese rájött, ha nem teszik elé az ételt, akkor vagy egyáltalán nem eszik, vagy ha igen, akkor sem azt, amit kellene. Így hát eldöntötte, segítséget kér az egészséges és rendszeresen táplálkozáshoz.

Matolcsi Renáta

- Megpróbálok minél korábban felkelni, hogy még délelőtt el tudjak intézni mindent, amit kell, mert délután és este általában fellépésre, vagy egyéb elfoglaltságokra sietek. Igyekszem reggel normálisan reggelizni, mert tudom, ez a nap legfontosabb étkezése. Én a fellépések előtt közvetlenül nem eszek, de arra már rájöttem, hogy érdemes magammal vinni az ebédet, vagy a vacsorát, mert fontos, hogy legyen valami a hasamban, különben gondok lehetnek. Ezt egy zsírégető klub segítségével oldom meg, így amit eszem az nem csak finom, de egészséges is – mondja Csaba az elhatározásáról.

- Az egészséges táplálkozást mindig nagyon fontosnak tartottam, és korábban magam is szerettem volna odafigyelni erre, de ez sajnos nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Sokszor elfelejtettem napközben enni, néha még inni is, este pedig mindent megettem, amit a hűtőben találtam. Rájöttem, hogy ha nem teszik elém az ételt, a sok teendőm miatt vagy egyáltalán nem eszek semmit, vagy ha igen, akkor se azt, amit kéne. Olyan megoldás akartam, ahol egy hozzáértő foglalkozik azzal, hogy aznapra mi számomra az optimális – mondja Csaba, aki ha éppen nem egy rendezvényre siet, akkor dalokon gondolkodik, egyeztet.

Megtudtuk tőle, a verseny óta egyfolytában fellépései vannak, az egyik közösségi portálon minden eseményt megoszt a rajongókkal. A napokban egy kicsit betegeskedett, de már jól van, és újra énekel.

- A magánéletre szerintem mindenki annyi időt szán amennyit csak tud, a sok elfoglaltság ellenére én is igyekszem megtalálni a helyes arányt. Örömömre szolgál, hogy nap, mint nap találkozhatom azokkal a kedves emberekkel, akik a műsor folyamán bizalmat szavaztak nekünk, és így egy kicsit közelebbről is megismerhetjük egymást – tette hozzá az X-Faktor veszprémi győztese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!