Púder Nélkül

2011.07.26. 08:01

Veszélyben a házasság? Feljelentést tett a monacói hercegi pár

Feljelentést tett II. Albert monacói herceg és Charlene hercegnő a francia L’Express magazin ellen, amiért június 28-án a pár közötti állítólagos civakodásról híreszteléseket tett közzé internetes változatában – közölte a hercegi pár jogi képviselője, Thierry Lacoste.

MTI

A feljelentést a párizsi régióban fekvő Nanterre bíróságához nyújtották be a magánélet megsértése és a magánélettel kapcsolatos hamis tények közlése miatt.

A feljelentő levelet hétfőn adták fel, a L’Expresst várhatóan kedden értesítik – közölte az ügyvéd.
Néhány nappal a hercegi esküvő előtt a L’Express Albert-Charlene: veszélyben a házasság című írásában számolt be a hercegségben több napja keringő híresztelésekről. A hercegi palota, a házaspár, sőt utóbb a monacói kormány is tagadta a híreszteléseket, amelyek szerint Charlene állítólag el akart menekülni az esküvő előtt, mert kiderült, hogy a hercegnek van egy újabb, korábban nem ismert házasságon kívüli gyermeke.

A L’Express szerkesztőségi igazgatója, Christophe Barbier egy jottányit sem engedett azóta, kitart amellett, hogy Charlene Wittstock el akart „utazni” az esküvő előtt, és most is, akárcsak június 29-én, kijelentette, hogy a szerkesztőség három, egyaránt megbízható forrásból kapta az információt.

Nem tettünk közzé magánéleti részleteket, amelyek indokolhatták volna a történteket, ez nem ránk tartozik, de az a tény, hogy Charlene egy ideig el akarta hagyni Monacót, politikai tény” – jelentette ki Barbier a Radio Europe 1 rádióban.

Forrás:  MTI/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!