Pusztacsó

2015.06.19. 13:09

Malacfesztivál egész nap, este Republic

Pusztacsó – Szombaton újra mozgásba lendülnek a nyársak és pirulnak a malacok a zsákfaluban. Ez a nap a falu éves csúcspontja rengeteg programmal és hamisítatlan csói vendégszeretettel.

Némethy Mária

Péntek este tábortűzzel, szalonnasütéssel, a Boglya és gencsapáti néptáncosok műsorával kezdődik el a IV. Falunapi Malacfesztivál.

Szombaton 11 órakor zenés menet halad végig a falu utcáin élükön a kőszegi fúvósokkal. 12 órakor lesz a nyitó ünnepség, azután Paprika Jancsi bábszínháza, a lukácsházi Gyöngyház Óvoda gyermekei lépnek fel. 15 órakor kezdődik a malac szépségverseny, 16 órától Solymos Tóni énekel, 17 órakor tombola sorsolás kezdődik. Fél hattól a szépségverseny és a malacsültek bírálatát teszik közzé, amit újra tombola sorsolás követ.

A falunap csúcspontja 20 órától a Republic zenekar koncertje lesz, erre nagyon sok nézőt, rajongót várnak. A bál sem maradhat el, ehhez a zenét 23 órától a Fáraó zenekar szolgáltatja.

Érdemes gyerekekkel menni Pusztacsóba, rengeteg ingyenes játéklehetőség várja őket, habparti is. Eddig mindig nagyon jól szórakoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!