Receptek
2012.10.30. 07:22
Tipp: hogy ne essen le a bunda
Húst sütni nem nagy művészet... vélik sokan. Mégis van, amire nem árt oda figyelni.
Magyar Hajnalka
A szárnyasokat soha ne tegyük vizesen a sütőbe, mert a párolgó vízgőz nem tesz jót a hús ízének. Az alapos mosdatás után töröljük szárazra a húst és várjunk, amíg megszikkad.
Sütés közben ne szurkáljuk a szeleteket, mert kifolyik belőlük a nedvesség.
Panírozás előtt itassuk le a nedvességet a hússzeletekről, enélkül a forró olajban leválik róluk a bunda.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre