Receptek

2012.10.30. 07:22

Tipp: hogy ne essen le a bunda

Húst sütni nem nagy művészet... vélik sokan. Mégis van, amire nem árt oda figyelni.

Magyar Hajnalka

A szárnyasokat soha ne tegyük vizesen a sütőbe, mert a párolgó vízgőz nem tesz jót a hús ízének. Az alapos mosdatás után töröljük szárazra a húst és várjunk, amíg megszikkad.

Sütés közben ne szurkáljuk a szeleteket, mert kifolyik belőlük a nedvesség.

Panírozás előtt itassuk le a nedvességet a hússzeletekről, enélkül a forró olajban leválik róluk a bunda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!