Receptek
2014.03.26. 16:35
Klasszikus brassói recept
Olvasónk Kardos Zoltánné receptje.
Hozzávalók:
20 dkg kolozsvári szalonna
25 dkg vöröshagyma
70 dkg szűzpecsenye
10 dkg fokhagyma
só
bors
kevés víz
60 dkg burgonya
Elkészítés:
A szalonnát apró kockára vágjuk és kis olívaolajjal félig megsütjük. Összevágjuk a hagymát és sok fokhagymát teszünk bele. A húst csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a szalonnához majd készre pirítjuk őket. A krumplit ropogósra sütjük és 1 kanál víz hozzáadásával összekeverjük a raguval. Amikor kész, káposztával töltött paprikát kínálunk hozzá.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre