Reklám

2010.07.21. 14:47

Akciós éjszakai jegyárak a balatonfüredi Annagora Aquaparkban július 23. és augusztus 1. között! (x)

Romantikus éjszakai hullámfürdőzés a csillagfényes ég alatt, körbevéve az éjszaka Balaton-parti fényeivel! A nap végén pihenje ki magát az Annagora Aquapark medencéiben! A hullámmedencén túl még számos élményelem kínál feledhetelen szórakozást.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Akciós jegyár: 1500 Ft/fő. Egyidejűleg más kedvezmény nem vehető igénybe.

Érdemes tudni, hogy mind a hidegebb, mind a melegebb napokon érdemes betérni, mert az Annagora Aquaparkban minden időben jó a vízben lenni!

Zárt wellness részlegükben mindenki felüdülhet: ebben a melegben a hullámmedencén és a csúszdákon túl például jól esik a szaunázáshoz kialakított hidegvízes merülőmedence vagy a jégbarlang. Előtte higiéniai okokból ajánlott lezuhanyozni természetesen. Az élménymedencében a naptól is megvédő zárt térről a szabad ég alá is ki lehet úszni.

 

 

A wellness részlegben idén elindult a masszázs szolgáltatás is. A masszőrök 6 fajta masszázstechnikával várják az érdeklődőket. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Víz, nevetés, nyugalom, gasztro - Itt minden egyben, ami jó a nyárban!

A fentiek csak tájékoztató jellegű adatok, további részletekről, újdonságokról, akcióikról folyamatosan hírt adnak a honlapjukon (www.annagora.com), illetve már Twitteren és a Facebookon is: http://www.facebook.com/annagoraaquapark" target="_blank"
Twitter: ">" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!