Reklám

2010.08.04. 13:36

Csúszdák, hullámmedencék, gőzkabinok, jégbarlang és felejthetetlen élmények az Annagora Aquaparkban (x)

Kánikula vagy sem, a balatonfüredi Annagora Aquaparkba minden időben érdemes bemenni! Már reggel kilenctől nyitva.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Fűtött fedett és kültéri medencék, a nyitott és zárt csúszdák még az esős, hidegebb napokon is élvezetes szórakozást nyújtanak, a kánikulai meleg napokról nem is beszélve. A fedett wellness részleg mindenkor felüdülést nyújt szaunáival, gőzkabinjaival, jégbarlangjával (itt a folyamatosan termelődő tiszta, kásás jeget kell a felhevült testünkre dörzsölni) és a kültérrel összekötött élménymedencéjével. Buzgárok, sodró folyosó és vízi masszázselemek teszik kellemessé a vízben tartózkodást. Nem feledkeztek meg kifejezetten a csúszdázás miatt hozzájuk látogató vendégekről sem, hiszen  az óriás csúszdák közül kettő is a főépületben található toronyból indul, tehát ki sem kell menni egy nagy csúszáshoz-csobbanáshoz az esetleges hűvösre vagy a déli verőfényes napsütésbe - csak a végén érkeznek a kinti medencébe, ami viszont össze van kötve a beltéri wellness medencével.

Próbálja ki és hívja meg ismerőseit ehhez a felejthetetlen élményhez Balatonfüredre! Az aquaparkot a kisgyermekes családokról nem megfeledkezve alakították ki: gyermekpancsolóval, kicsi csúszdákkal és gyermek hullámmedencével várják a legkisebbeket is.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Annagora Aquapark éjszaka is nyitva van: este hét órától hajnal egy óráig. Az éjszakai belépő ára: 3000 Ft/fő (gyermeknek, felnőttnek egyaránt.) De a teljes árú napijegy – mely egyszeri belépésre jogosít – is érvényes az éjszakai nyitva tartás idején. Csillagfényes ég alatt és a Balaton fényeivel körbevéve pihenheti ki a nap fáradalmait, ha a füredi Annagora Aquaparkot választja, és még csúszdázhat, hullámfürdőzhet is. A hullámokat óránként indítják!

További információkról tájékozódjanak az Aquapark honlapján, (http://www.annagora.com/), illetve már Twitteren és a Facebookon is: Facebook: http://www.facebook.com/annagoraaquapark
Twitter: " target="_blank">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!