Reklám

2010.08.18. 12:33

Képek a vízen járó labdáról a balatonfüredi Annagora Aquaparkban (x)

Ezt az új szolgáltatást az elmúlt hetekben vezették be – a látogatók nagy örömére.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hogy mi is ez? Egy 2 méter átmérőjű labdát felfújnak, alján egy kevés vízzel. A labdába bele kell bújni még a szárazföldön, onnan vízre bocsátják, és a vízen kell vele haladni. Nagyjából olyan, mint egy mókuskerék, csak benne állunk a labdában, és úgy haladunk. Kézzel-lábbal lehet próbálkozni, egy a lényeg: ne essünk el! A beszállásnál és a kiszállásnál szakemberek segítenek természetesen, akik ott vannak egész idő alatt és elmagyarázzák a játék működését is. Nagyon szórakoztató játék ez a fajta "vízen járás", érdemes kipróbálni! Testi épségre nem veszélyes.

A szolgáltatást alvállalkozó nyújtja, ezért nem folyamatos a jelenléte.

 

Az egyéb szolgáltatások természetesen továbbra is folyamatosan elérhetőek a vendégek számára. Kánikula vagy esős idő, a balatonfüredi Annagora Aquaparkba mindig érdemes betérni! Az balatonfüredi Aquapark reggel kilenctől éjjel egyig tart nyitva.

 

További információkról tájékozódjanak az Aquapark honlapján, (http://www.annagora.com/), illetve már Twitteren és a Facebookon is: Facebook: http://www.facebook.com/annagoraaquapark
Twitter: " target="_blank">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!