Reklám

2010.12.21. 11:11

Kiskarácsony Nagysegítség! (x)

Egy, az ország több városában működő optikai üzletek üzemeltetésével foglalkozó cégcsoport jótékonysági akciót szervezett november hónapban a vörösiszap-ár károsultjainak megsegítésére. Ebben az időszakban az üzletekben megforduló vevők vásárlásaikkal segíthették a rászorulókat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az így összegyűlt pénzösszeget a szombathelyi TREND OPTIKA ügyvezetője. a  Vöröskereszt segítségével egy devecseri  családnak ajánlotta fel, melyet az optikai üzlet dolgozói és cégvezetője is kiegészített.

Az adomány Pallanki Péter és családja számára jut el Szombathelyről. A 26 éves fiatalember súlyosan megsérült a katasztrófában, összesen 17 napig volt kórházban. Égési sérülései az orvosok szerint maradandóak lesznek, így a következő években is rendszeres kezelésekre kell járnia Ajkára.

Péter családja két egymással szemben álló házban lakott Devecserben, az iszap mindkét ingatlant használhatatlanná tette. A szerencsétlenség a rokonok közül 11 embert érintett, ők most mindannyian ismerősöknél, barátoknál, távoli családtagoknál húzzák meg magukat. A szombathelyi felajánlással Pallankiék közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy hamarosan ismét egymás közelében élhessenek.

Az így összegyűlt  1.100.000 Ft-ot szimbolizáló plakettet Nagyidai Zoltán a TREND OPTIKA ügyvezetője személyesen adta át az érintett bajba jutott családnak. A cégvezető elmondta, hogy az iszap-ár bekövetkeztekor rögtön megfogalmazódott a gondolat a segítségnyújtás szükségességéről.

Az optikai üzletek vásárlói nagy örömmel fogadták a lehetőséget, hogy semmi mást nem kell tenniük csak megvenniük a látásjavító eszközt. Külön üdvözölték a cég kezdeményezését, hogy erről saját nevükre kiállított emléklapot is kapnak. Hozzátette továbbá az optikai üzletek tulajdonosa, hogy ezen időszakban külön akció meghirdetésévél próbálta ösztönözni a kedves vásárlókat, ezáltal növelni a gyűjtés hatékonyságát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!