Reklám

2011.04.01. 13:25

Fókuszban az új Focus (x)

Elérkezett a várva várt nap: megérkezett Szombathelyre az Új Ford Focus, amelyet elsőként vezethetünk a Strauss Autószalon e hétvégi bemutatóján. Találkozott már Ön is ezzel a szlogennel? "Több, mint autó" - győződjön meg erről Ön is személyesen, a Ford Straussnál!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 8-án pénteken és 9-én szombaton mutatja be az új Ford Focust a Strauss Autószalon az érdeklődőknek. Mindkét napon részt vehetünk az autó technológiai újdonságainak bemutatásán, és az izgalmas tesztvezetésen.

Az európaszerte közkedvelt modell 1998 óta óriási teret hódított, és most a 2005-ben új formát öltött modell ismét külsőt vált. Az első generációs Focus bemutatása óta több mint tízmillió Ford Focus talált eddig gazdára, amelyből hatmillió Európában kelt el.

Amikor 1998-ban bemutattuk, a Ford Focus a vezethetőség új szintjét honosította meg a C szegmensben. A vadonatúj Focus célja az, hogy ismét magasabbra emelje a mércét, s olyan osztályelső vezetési minőséget céloz meg, amely ötvözi a kimagaslóan precíz kormányzást és visszajelzéseket, illetve a jelentős mértékű kifinomultságot és gördülési kényelmet.

Az új Focus sportos és dinamikus karakterű. Merész járműdizájnnal ragadja meg a mozgásban lévő energiát, s így az autó még álló helyzetben is mozogni látszik. A látványos első rész, a kecses profil, a drámaian emelkedő övvonal és atletikus kiállás révén az új Focus egyértelműen arról a vezetési élményről üzen a szemlélőnek, amely vezetőire vár az utakon.

Ezt a dinamikus minőséget erősíti meg a belső tér különleges kialakítása. Az új Focus nagyon modern, pilótafülkére emlékeztető belső teret kapott, amelyben a látványos középkonzol körülöleli a vezetőt, és lehetővé teszi, hogy minden fontos kezelőszervet és kijelzőt könnyen elérjen.

A letisztult, sportos formatervéről első pillantásra felismerhető új Focus számos megfizethető, a kategóriában egyedülálló intelligens technológiát kínál leendő vásárlói számára, akik az autó kiemelkedő biztonságossága, minősége és finom kidolgozása mellett várhatóan egyedülállóan alacsony fogyasztását, és az első generáció bemutatása óta a Focus védjegyévé vált, immáron még magasabb szintre fejlesztett vezetési dinamikát is nagyra értékelik majd.

A Strauss most bemutatja Önnek az új Focust - legyen Ön az első Szombathelyre érkezett új Ford Focus első vezetőinek egyike!

Bővebb információk itt: www.strauss.hu/Hírek Képek: www.strauss.hu/Galéria/Új Ford Focus 2011

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!