Reklám

2011.10.12. 14:18

A látás hónapja - 2011.októberében a Trend Optikában! (x)

2011 októberében ismét megrendezésre kerül a „Látás Hónapja” elnevezésű kampány. Nagyidainé Kiss Györgyi a Trend Optika optometrista, kontaktológusa elmondta: A Látás hónapja a Magyar Látszerész Szövetség és az optika szakma által közösen létrehozott kampány. A szervezők, szakmájukat tisztelve szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát.

Vas Népe

- Világszintű felmérések alapján az emberek több mint 50%-ának lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra. Ezzel szemben Magyarországon közel 1,5 millióan még sosem vettek részt szemvizsgálaton. A látásunk és legfontosabb érzékszervünk a szemünk állapotával érdemtelenül keveset foglalkozunk. A látásvizsgálat során nem csak egy esetleg később súlyossá váló szembetegség, de például a cukorbetegség, vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is felfedezhetők. A gyakori fejfájás, a rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éles látás és a dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése. Szinte minden korosztály érintett, mert az élet- és munkakörülmények változásával egyre több embernek van szüksége korrekcióra. Az élet ugyanis nem alkalmazkodik a mi látásunkhoz. Ebben a hónapban e térítés nélküli szolgáltatás ingyenes látásellenőrzésből és szaktanácsadásból áll - folytatta az optometrista.

- Ez által a magyar lakosság látáskultúráját fejleszteni kívánjuk, éleslátás iránti igényét kívánjuk felkelteni. A megfelelő látásélességgel biztonságosabban közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük munkánkat és teljesebb életet élhetünk. Egy helyesen elkészített szemüveg vagy kontaktlencse nélkül elképzelhetetlen a jó közérzet.

Napjainkban a szemüveg, mint egyszerű látásjavító- eszközből, megjelenésünk egyik legmarkánsabb kiegészítőjévé vált, hiszen az arcunkon viseljük, amit elsőként a legtöbben néznek meg. Mellette jó megoldást jelenthet a kontaktlencse viselése is, melyek alapanyaguknak köszönhetően maximális kényelmet és látásélességet biztosítanak. A kontaktlencse viselés ma már egyszerű, kényelmes, hétköznapi dolog.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optikát, ahol szemész szakorvosok, dipl. optometrista kontaktológusok, látszerész mesterek állnak az Ön rendelkezésére!

A legkorszerűbb géppark áll rendelkezésre, mellyel a látásvizsgálat mellett a kampány adta lehetőségeken túl október hónapban teljes körű szemészeti vizsgálatot, szürkehályog- és glacoma-szűrést, illetve korunk legújabb vívmányát, egy világújdonságot, 3 dimenziós szemmérést is  végeznek. Ennek célja egy maximálisan személyre szabott szemüveg elkészítése. Ez utóbbi a ma létező legmodernebb  eszköz, amelynek segítségével kiválasztható a legmegfelelőbb lencse és keret, hiszen a nagyfokú precizitása garantálja a személyre szabhatóságot. A páciens a szemének adatai alapján egy speciális kód segítségével, digitális fotó alkalmazásával. Egyedi gyártású, és a csúcstechnológiát képviselő VisiOffice készülék pontos mérései alapján készített szemüvege erőlködésmentes, 5-ször precízebb látásélményt biztosít! Az Ön szemének adatai alapján egy speciális kód segítségével digitális fotó alkalmazásával most még tökéletesebb látásélményhez juthat  minden távolságra.

A Visioffice a ma létező legmodernebb eszköz ahhoz, hogy Ön a szemüvegkeret és lencse kiválasztásánál a lehető legjobban döntsön. Segíti a keretpróbálást, a lencsekiválasztást és a nagy precizitású mérés biztosítja a személyre szabhatóságot és a pontos szemüvegkészítést egyaránt. A Trend Optikában rendelkezésre áll ez a kiváló rendszer.


A Látás hónapja kampány ideje alatt a Trend Optika többféle akcióval várja régi és új vásárlóit.

- Korkedvezményes szemüveg vásár (ahány éves annyi százalék kedvezményt kap a kiválasztott szemüvegkeret árából)

- Most egy szemüveglencsét fizet kettőt kap, ha multifokális vagy fényre sötétedő szemüveget készíttet nálunk bármelyik kedves vásárlónk. A legszélesebb csatornájú progresszív  szemüveg viselők és a dioptriás napszemüvegre vágyók most féláron jutnak a tökéletes látás élményéhez.
Az akció 2011. október 1-31-ig érvényes, az akciók egymással nem vonhatók össze.

Üzletünkben rendelnek: Dr. Csák Adrienn, Dr. Gáti Éva, Dr. Nagy Zoltán szemész szakorvosok
Karai Andrea diplomás optometrista, kontaktológus

Trend Optika szaküzletek:  Szombathely, Fő tér 16.Tel.: 94/320-898
                                            Szombathely, Savaria tér 1/G Tel.:94/312-105

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!