Reklám

2012.03.14. 13:28

Telephelyfejlesztés uniós segítséggel a csepregi WFK-Ü Műanyagfeldolgozó Kft-nél (x)

Európai Uniós támogatásból új üzemcsarnok épül a WFK–Ü Műanyagfeldolgozó Kft-nél.

Vas Népe

A vállalkozás 144.053.826 Ft összköltségvetésből 57.477.476 forint EU-támogatást nyert az Új Széchenyi terv Nyugat-dunántuli Oprativ Program keretében, melyből nemcsak telephelyüket bővítik, korszerűsítik, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

Az 1992-ben a Vas megyei Csepregen megalakult WFK-Ü Kft. a térség dinamikusan fejlődő műanyagipari vállalkozása. Fő tevékenységi köre a műszaki műanyagalkatrészek fröccsöntése, valamint ezek kiegészítő tevékenysége: alkatrész és részegység szerelés, feliratozás, dekorfólia hőpréselés. Vevőiknek komplex szolgáltatást nyújtanak a szerszámgyártástól az anyag- és segédanyag beszerzésen át a késztermék kiszállításáig.

A nettó 144.053.826 Ft-ot meghaladó összértékű beruházás jelentős lépés az osztrák-magyar vegyes vállalkozás életében. Az uniós támogatással létesített új csarnokban jelentősen rövidebb határidővel tudják a megnövekedett vevői igényeket kielégíteni.

A cégről bővebben információt a http://www.wfk-u.hu/ oldalon olvashatnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!