Reklám

2012.12.03. 11:41

Ajándék csengőhang Bede Róberttől (x)

Bede Róbert, sztárszakács áll be a Telekom T-Pont üzletének pultja mögé, hogy a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal tegye könnyebbé és szórakoztatóbbá.

Minderre December  5-én Szombathelyen, a Király utcai  T-Pontban kerül sor.

A TV-Paprika főzőguruja ezúttal nem lábassal, fakanállal, hanem egy táblagéppel felfegyverkezve várja majd azokat, akiknek a karácsony előtti forgatagban a T-Pontban lesz dolga. Bede Róbert közös játékra invitálja a sorban állókat, amelynek lényege, hogy a vevők által kért szöveget felmondja a mobiltelefonjukra, így olyan személyes csengőhangot ad ajándékba, amilyen senki másnak nincsen. A játékra vállalkozó ügyfelekkel búcsúzóul közös fotót készít, az így születő képeket el lehet küldeni emailben, vagy meg lehet osztani a közösségi portálokon.

Harsányi Levente is aktív résztvevője a T-Pontok meglepetéseinek

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ehhez hasonló akciót. A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert egy apró figyelmesség is sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára. Az ország különböző részein tartó akció alatt 7 budapesti és 28 vidéki T-Pontban és T-Partner üzletben várják a sztárok az üzletekbe látogatókat.

Mindeközben a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra bíztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. A karácsony előtti önkéntes munkában évek óta többszáz telekomos vesz részt.

A helyszínek és a fellépő sztárok részletes programja megtalálható a T-Mobile és a T-Home Facebook oldalán, a facebook.com/tmobilehungary és a facebook.com/thomehungary oldalon.

Címkék#T-Pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!