Reklám

2013.01.18. 15:27

AGROmashEXPO és AgrárgépShow egy időben, egy helyen (x)

A hazai legnagyobb agrár szakkiállítás várja a látogatókat január 30. és február 2. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az AGROmashEXPO és – a MEGFOSZ tulajdonában lévő – AgrárgépShow egy időben, egy helyen kerül megrendezésre, ezáltal a teljes hazai kínálatot felvonultatják a kiállítók nettó 30.000 négyzetméteren.

A HUNGEXPO a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Mezőgép Gyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ), a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és az Új Nemzeti Agrárkamara szakmai támogatásával 2013-ra minden eddiginél nagyobb agrárbemutatót szervez. A piacvezető cégek közül mindenki jelen lesz. A B pavilon 3000 négyzetméterét teljes egészében bérli az AXIÁL, az F-ben pedig 2250 négyzetméteren a KITE rendezkedik be. Jönnek az új tematikában szereplő agrár-input képviselői, a logisztikai megoldások kiállítói s mindenki, aki ezen a piacon számít üzleti sikerekre.

A kiállítás presztizsét jelzi az is, hogy rekord számú - összesen 30 - pályázat érkezett a termékversenyre. Az agrárium jeles hazai intézményei, a gyakorlati élet, valamint a sajtó szakmai képviselői alkotta zsűri december végén meghozta döntését, mely szerint összesen 11  termék nyert  AGROmashEXPO és AgrárgépShow  DÍJAT. A díjakat a megnyitón a kiállítás fővédnöke, dr. Fazekas Sándor Vidékfejlesztési miniszter adja át.

A díjazottak között található egy európai premier, mely a kiállításon lesz először látható, illetve Magyarországon először itt lesz megtekinthető az Év traktora is.

A kiállítást gazdag szakmai program kíséri a támogató szakmai szervezetek közreműködésével.
Ízelítő a programból:

Agrármarketing és Média Nap

A részletes program a kiállítás honlapján megtalálható.

Társkiállítások: Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás.

Nyitva tartás: 2013. január 30-február 2., naponta 9-17 óráig (február 2-án 16 óráig)

Bővebb információ: www.agromashexpo.hu; www.agrargepshow.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!