Reklám

2012.02.22. 18:58

Áttörés az otthoni ránctalanítás területén! (x)

STOP a ráncoknak – a nők álma!

Vas Népe

Áttörés az otthoni ránctalanítás területén!

STOP a ráncoknak – a nők álma!

Üdébb, kisimultabb, pihentebb – minden nő erre vágyik, főleg, ha már elhagyta huszas éveit Az otthoni ránctalanító kezelések forradalmi újdonsága, a POLLOGEN RÁNC STOP készülék ezt nyújtja most nekünk!

Ha reggel a tükörbe nézünk, végigsimítunk a bőrünkön és már meg is feszítjük kicsit, hogy kisimultabbnak tűnjön, akkor tudjuk, hogy valami végérvényesen megváltozott. A harmincas évek kezdetétől a bőr kollagéntermelése csökken, melynek következtében veszít feszességéből. Először csak a bőr textúrája változik, alig látható módon, majd észrevesszük hogy a nevetőráncok sem múlnak el maguktól reggelre. Később már a homlokon, száj körül és a szem alatt sem, és valahogy nehezebben jutunk el odáig plasztikai sebész kése nélkül, hogy frissnek, fiatalosnak hasson az arcunk.

Ám jó hír, hogy ez a folyamat mégsem végérvényes, az otthoni kezelések legújabb generációja már a ránctalanítás területén is kiemelkedő eredményeket produkál. A POLLOGEN RÁNC STOP készülék, amely méreteiben nem nagyobb, mint egy villanyborotva, tudásában viszont felülmúlja az összes eddigi hazavihető kozmetikai eszközöket, megérkezett Magyarországra is! De mit is tud ez a hűvösen elegáns női álom? A POLLOGEN RÁNC STOP készülék tripoláris rádiófrekvenciát alkalmaz, amely kellemesen melegíti a bőrt belülről. Ez a meleg érzet mutatja, hogy a harmadik generációs rádiófrekvencia kifejti hatását a bőr mélyebb rétegeiben, ugyanis aktivizálja a rostokat, s ezáltal megindítja a kollagéntermelést, megvastagítja a felhámot, amelynek látványos megújulás lesz a vége: az arcbőr feszes és sima lesz, mintha csak egy kiadós alváson és kozmetikai kezeléssorozaton estünk volna át.

2011 LEGINNOVATÍVABB BŐRÁPOLÓ KÉSZÜLÉKE -  HARPER’S BAZAAR

S mindezt otthon, a saját fürdőszobánkban tehetjük, bejelentkezés, időpocsékolás és kényelmetlenségek nélkül!

Már az első alkalommal látható a bőrfeszesítő hatás, a rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően ugyanis összehúzódnak a bőrben a kollagénrostok, de ha hetente 2-3 alkalommal használjuk, 6-8 héten keresztül, elégedett tekintetekkel találkozhatunk, nem csak akkor, ha belenézünk otthon a tükörbe, de ismerőseink körében is! De jó hír, hogy nem csak az arc bőrét tehetjük üdévé és fiatalosabbá a POLLOGEN RÁNC STOP segítségével, hanem a dekoltázsét, nyakét és a kézfejét is, amelyek szintén látványosan árulkodnak a nő koráról. De nem annak a nőnek a koráról, aki POLLOGEN RÁNC STOP-ot használ! 

Nos Hölgyeim, fellélegezhetünk, hiszen végre nem kell időcsapdába kerülve, hosszú kezelésekre járva csodát várnunk, mert elérhető helyen és áron juthatunk hozzá e forradalmi ránctalanító berendezéshez. Kihagyhatatlan ajánlat mindenkinek, aki feszesebb, kisimultabb arcbőrre vágyik. Ha most elkezdi a kezelést, a nyarat már csodásan megfiatalodva élheti át szerettei körében a POLLOGEN RÁNC STOP készülék segítségével!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!