Reklám

2012.06.07. 13:00

Indulnak a TOPIDO intenzív tanszüneti tanfolyamai (x)

Küszöbön a vakáció. A TOPIDO Autós-Motoros Iskola ebben az évben is felkészülten várja azokat a diákokat, akik a tanszüneti időben szeretnék megszerezni a vezetői engedélyt.

Vas Népe

Az intenzív elméleti tanfolyamok a nyáron megszokott iskolai ritmushoz igazodva a délelőtti órákban zajlanak, két hét alatt elsajátíthatják a tanulók a személygépkocsi, moped vagy  motorkerékpáros jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti ismereteket.

Az első intenzív tanfolyamok június 18-án 9.00-kor indulnak a szombathelyi, Welther Károly utca 17. szám alatti központon, majd ezt követően folyamatosan minden hétfőn reggel várják az új jelentkezőket. Szombathelyen kívül a megye szinte minden városában: Sárváron, Vasváron, Körmenden, Szentgotthárdon, Celldömölkön, Bükön, Csepregen, Répcelakon is szerveznek gyorsított tanfolyamokat.

Az igényeknek megfelelően az intenzív tanszüneti képzések mellett folytatódnak a hagyományos, délutáni, 3-4 hetet igénybe vevő elméleti tanfolyamok is

A vakáció idején a gyakorlati képzést is a megnövekvő volumenhez igazítják, így aki az első tanfolyamon elindul akár július végére már meg is szerezheti a jogosítványt.

Dóka Zoltán iskolavezető elmondta, iskolájuknál már előzetesen nagy az érdeklődés idén is a nyári tanfolyamaik iránt, ami a sok-sok éves tisztességes, magas színvonalú oktatás eredménye. Kiemelten fontosnak tartja részükről a korrektséget, az ügyfelek tájékoztatásától kezdve végig a közös „munkájuk” során.

 Hasonlóképpen a továbbiakban is fontos szerepet játszanak az iskola tevékenységi körében a tehergépkocsi-, nehézpótkocsi-, autóbuszvezető képzések, és az ezeket kiegészítő, úgynevezett képesítő tanfolyamok és vizsgák (GKI), továbbá a szakképesítő (targoncavezető, földmunkagép-kezelő, emelőgépkezelő) tanfolyamok is.

Nem véletlenül szól így a TOPIDO jól ismert szlogenje: "A mopedtől a daruig!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!