Reklám

2010.10.27. 16:33

Kávézó az autószalonban - a Ford Straussnál (x)

Ügyfelei és új vendégei részére nyit kávézót autószalonjában a Ford Strauss.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az autószalon stílusához igazodik a letisztult berendezés, és kiváló kávét választott az autószalon tulajdonosa, név szerint a Nespressot. A minőségi kávét az autószalon kávézójában kedvező áron kóstolhatjuk meg, és széles a választék alkoholmentes italokból is. A kávézóban lehetőségünk lesz péksütemény elfogyasztására is, nyáron pedig a teraszon élvezhetjük a Nespresso jegeskávét!

A légkör, csakúgy, mint a Ford Strauss autószalonban általában, nagyon kellemes: halk zene szól, tv-képernyőről mosolyog ránk George Clooney, a legszebb Fordok vesznek minket körül, és nem utolsó sorban kedves a kiszolgáló személyzet. Internetezhetünk, vagy olvasgathatunk, az autószalon csendes sarkában egészen otthonosan berendezkedhetünk egy finom kávé mellett.

A Ford szerviz szolgáltatásait is igénybe vehetjük, hisz míg elfogyasztjuk kávénkat, a kollégák néhány perc alatt tisztára mossák autónkat – ha pedig időpontot egyeztettünk, látogatásunk alatt elvégzi a szerviz autónk téli átvizsgálását, vagy felkerülhetnek a téli gumik.

A nyitás napján, október 29-én, pénteken bármely kávét megkaphatjuk csupán 100 Forintért, és a Ford egy süteményt is ad hozzá! Érdemes megkóstolni George Clooney kedvenc kávéját!

Ugyanezen a napon hirdeti ki a Strauss rajzpályázata nyerteseinek nevét, és kiállítják a rajzpályázatra beérkezett legjobb rajzokat, amelyeket gyerekek készítettek.

A Strauss Takács Tibor festőművészt kérte fel arra, hogy a sok szép rajz közül válassza ki azt a hármat, amely készítői pénteken délután rajzaikért ajándékot is kapnak. A rajzok megcsodálására a Strauss szeretettel vár minden érdeklődőt, és a kis művészek családtagjait, és barátait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!