Reklám

2011.08.03. 17:12

Licitálj rám! (x)

PLT - Augusztus 9-ig tart nyitva on-line piacterünk, a Licitálj rám! Érdemes tallózni az ajánlatok között, hiszen akár féláron is vásárolhatnak.

Nagy Ildikó

Újra játszani és vásárolni hívtuk olvasóinkat: július 29-én megkezdődött a Pannon Lapok Társasága nagyszabású on-line árverése. Ezúttal is érdemes velünk tartani, hiszen az augusztus 9-ig tartó akció során mintegy ezer termék és szolgáltatás szerezhető meg, akár az eredeti ár feléért.
A www.licitaljram.hu oldalon vasi vállalkozók ajánlatait is felfedezhetik.

A szombathelyi Fényarany Műhely és Galéria immár állandó aukciós partnerünk, a mostani akcióhoz is örömmel csatlakoztak.
 - Ahogy korábban, most is többféle ajánlattal léptünk színre. A cégeknek például kedvező áron ajánlunk képkereteket, nagyobb tételben. Ez az ajánlatunk egyébként iskolák és óvodák számára is csábító lehet - mondja Herendiné Veszprémi Beatrix, a családi vállalkozás egyik képviselője. A Fényarany Műhely és Galéria másik ajánlata restaurálásra vonatkozik: a licitre bocsátott szolgáltatás templombelsők és antik tárgyak restaurálására egyaránt vonatkozik.
 
- A licit számunkra is izgalmas játék, hiszen folyamatosan követhetjük, hogy mekkora érdeklődés mutatkozik a termékeink és szolgáltatásaink iránt. És ami a legfontosabb: az on-line aukció arra is remek alkalom, hogy ajánlatainkat a megyehatáron túl is megismertessük az olvasókkal. A korábbi aukciók során is szereztünk új ügyfeleket a szomszédos megyékből - teszi hozzá Herendiné Veszprémi Beatrix.
 
- A nyár a jogosítvány-szerzés ideje - jelenti ki Óvári Zsolt, a Mátrix Autósiskola vezetője. Ők is rendszeresen visszatérnek on-line piacterünkre. Nem véletlenül, hiszen az általuk kínált termékek iránt mindig óriási az érdeklődés. Nem is csoda, hiszen a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyamot a teljes ár feléért bocsátották licitre. Ez azt jelenti, hogy akár 59 ezer 500 forintért is be lehet nevezni egy elméleti tanfolyamra. Akik türelmesek, és augusztus 9-ig figyelemmel kísérik a licitet, és megnyerik a kínált szolgáltatást,  a lehető legideálisabb időszakban végezhetik el a tanfolyamot. Méghozzá egy olyan autósiskolában, ahol a tanítást és a gyakorlati oktatást is személyre szabva végzik.

Ne feledjék: az árverésen történő licitálás előtt regisztrálni kell, ez azonban rendkívül egyszerű és biztonságos folyamat. Javasoljuk azonban, hogy előtte olvassa el a vásárlás menetének pontos leírását, és csak ezen információk birtokában regisztráljon, majd azt követően kezdjen el licitálni. Amennyiben még gondolkodik a vásárláson, a kínálatot regisztráció nélkül is megtekintheti. A weboldal Gyakori kérdések és Részvételi szabályzat menüpontjaiban minden fontos információt megtalál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!