Rendőrségi

2009.11.20. 09:55

Kiemelték a Tiszába hajtott autót és a vezető holttestét

Csütörtökön éjjel 23 óra után kiemelték a vezető holttestét és azt a személygépkocsit, amely csütörtök reggel hajtott nagy sebességgel a Tiszába Tiszakécskénél - tájékoztatott a Bács-Kiskun megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

MTI

A Tiszába hajtott egy autó csütörtök reggel a Bács-Kiskun megyei Tiszakécskénél, a település határában. Valószínűleg egy 47 éves tompai férfi vezette a kocsit, elmerült, egyelőre nem találják - közölte még tegnap Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Többen is látták, mi történt, ők értesítették a rendőrséget. A kiérkező egyenruhások a folyóparton iratokat találtak, egy 47 éves férfiét, ennek alapján feltételezik, hogy ő merülhetett el.

A rendőrség csütörtökön reggel értesítette a tűzoltóságot, de a helyi erőknek nem volt megfelelő felszerelése a kiemeléshez. Ezért a miskolci nehézbúvár csoport segített a kiemelésben, amely éjszaka fejeződött be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!