Rendőrségi

2010.08.23. 06:23

Heten meghaltak a 42-es főúton Biharkeresztesnél (frissítve)

Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit a hétfő hajnali biharkeresztesi frontális karambol után szállítottak a debreceni Kenézy kórházba. A tragédiának az eddig nem azonosított férfi a hetedik halálos áldozata.

MTI

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének első tájékoztatás még arról szólt, hogy öten meghaltak, négyen megsérültek, amikor hétfőre virradó éjszaka egy mikrobusz kamionnal ütközött a 42-es számú főúton. Azóta kiderült, hogy hat halottat találtak a mikrobusz roncsai között, egy sérült pedig a debreceni kórházban meghalt.


A súlyos baleset Biharkeresztes és Ártánd között az 59-60-as kilométerszelvénynél történt. Az eddigi adatok szerint a mikrobusz és a kamion frontálisan ütközött össze.


 Egy súlyos sérültet a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére szállítottak, három sérültek a berettyóújfalui kórházba vittek a mentők - közölte a mentőszolgálat ügyeletese.
 
A baleset körülményeit vizsgálják, a helyszínelés idejére a nemzetközi főút forgalmát elterelik, jelenleg a roncsok eltakarítása folyik a helyszínen.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!