Rendőrségi

2010.10.16. 12:17

Késsel fenyegetőztek, majd elvették az áldozat 500 euróját

Pénteken több alkalommal is értesítették a rendőrséget Vas megyében erőszak, bántalmazás és fenyegetés miatt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


Erőszakkal elvettek tőle 500 eurót
Pénteken reggel, nem sokkal fél 9 után egy toronyi lakos tett bejelentést a rendőrségen, hogy Szombathelyen, a Thököly utcába vezető átjáró egyik kapualjában két férfi erőszakkal elvette tőle 500 euró készpénzét.
Mint kiderült, az elkövetők a sértettet nekiszorították a falnak, s azt mondták neki, hogy kés van náluk, de azt nem vették elő.


Bántalmazták, majd megkergették
Péntek este 9 órakor egy férfi telefonon értesítette a rendőrséget, hogy egyik barátját a megyeszékhelyi Vadász utcában egy FIAT gépkocsi sofőrje a gépkocsiból kiugorva bántalmazta az egyik ház udvarára kergette.
Néhány perccel este fél 12 előtt elfogtak a szombathelyi Kossuth Lajos utcában egy táplánszentkereszti férfit, akit előállítottak a Szombathelyi Rendőrkapitányságra megalapozottan gyanúsítható garázdaság bűncselekmény elkövetésével.


Megrugdosták Szombathelyen
Péntek este 11 órakor egy férfi telefonon tett bejelentést, hogy a megyeszékhelyi Thököly utcában egy személy bántalmazta, megrugdalta, melynek során 8 napon belüli sérüléseket szenvedett. A járőr 23.20-kor a Szombathely, Kossuth Lajos utcában elfogta, és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállította a cselekménnyel megalapozottan gyanúsítható táplánszentkereszti lakos férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!